tirsdag 25. oktober 2016

Kahler krukke med låg

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Andet, Kahler krukke med låg , Kahler.

Send din adresse til grethe l. Køber du en lågkrukke i porcelæn via vores webshop, skal vi nok være særligt omhyggelige med at pakke den in så varen er godt beskyttet, når posten sikkert og hurtigt leverer den hjem til dig. Antal på lager: Prisen er per styk. Varen kan også afhentes i butikken.


Keramikskåle eller krukker med låg til opbevaring af mad i køleskab. Absolut ikke den på billedet. Vi har i aften trukket de vindere: det blev Sonja M, som har vundet fad og kande.


Pia C har vundet tekanden og den lille krukke med låg.

Jeg må blankt indrømme, at jeg er ret vild med mange af Kählers. Kähler Nils Kähler lille kaffekande detalje Pris 9kr. Designer Marianne Nielsen Med denne smukke krukke med låg , har du her et sted du kan gemme smykker, penge eller lignende. Uden at det kan ses at det er en krukke med låg , Da det er så fin en pyntgenstand når låget er på. Her på siden finder du unikke og moderne keramik krukker med låg i flotte og tidsløse farver.


Vores keramik krukker er alle produceret og håndglaseret i Portugal. Hvert produkt er derfor unikt med små variationer i mønster og farve. Anvend en smuk keramik krukke med låg til opbevaring af alle dine små kostbare genstande. Også hos Kähler, med krukker i flott dansk design.


Man finner nærmest ikke et moderne hjem som ikke har noen krukker med lokk. Belliono krukkene fra Kähler kommer i et mangfold av skjønne farger. Vores flotte og praktiske dåser hjælper dig med at holde orden i køkkenet.


Fin og dekorativ lille krukke med låg i hvid keramik. Få bedre styr på smykkerne og andre småting i hjemmet med denne lille krukke. Låget er dekoreret med en fin løkke på toppen.


Løkken fungerer som et lille håndtag på låget, når du skal tage det af. Det er enkelt å variere interiøret ved å bytte ut detaljer som vaser og potter.

Se hele utvalget i varehusene våre! Krukken er perfekt til f. Med Hammershøi kombinerer Kähler nordiske materialer som tre, porselen og glass på en elegant og tidsriktig måte, samtidig som hver del fremstår som tidløs i sin eleganse. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg