torsdag 6. oktober 2016

Ferm living blomsterkasse

Ferm living blomsterkasse

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Bespaar direct op GigaGunstig. Living Ferm Vergelijken.


Ferm living blomsterkasse

With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Utendørs, Blå, Grønn, Svart, Rosa, Grå, Metall, Høyde 20cm, Bredde 45. LIVING Plant Box Dark Grey. Bruk faktum, kjøkken er nødvendig del av en masse ting. Aldri før har vel en plantekasse vært så ettertraktet - i hvertfall ikke i de siste tiårene!


Plant box er en mer moderne utgave av det klassiske blomsterbordet. Plant Box behøver ikke bare brukes som en blomsterkasse , produktet kan også brukes til oppbevaring av bøker, barneleker eller annet smått. Fyld plantekassen med skønne grønne planter eller brug den til opbevaring af magasiner eller bøger. Den elegante plantekasse er meget dekorativ, og en nem måde at få de grønne planter ind i indretningen. Kjempefin kurv i økologisk bomullschambray.


Kurven kommer i en lekker blåfarge, og er utstyrt med praktisk bærestropp. Bruk av vlieseline mellom bomullsstoffet gjør kurven ekstra slitesterk, og den kan fint brukes som både skittentøyskurv, veske eller som ekstra oppbevaring i hjemmet. Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen.


See all the exciting new designs for the home and find inspiration for your interior with an authentic and calm atmosphere. Fant du ikke det du lette etter? Skandinaviske designtradisjoner, enkel estetikk og en særegen grafisk kant.


Ferm living blomsterkasse

De har fokus på håndverk og velger økologiske alternativer der det er mulig. Produkter det er lett å falle pladask for med andre ord. Skap en grønn og skjønn atmosfære med denne flotte blomsterpotten, inspirert av Bauhaus-arkitekturens rette.


Norsk interiørbutikk på nett. Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler. Det er et dansk design bran som tar utgangspunkt i det tradisjonelle fra skandinavisk design og gir det et helt enkelt og stilrent look.


Ferm living blomsterkasse

Designet fokuserer på det nåtidige med enkle og sjarmerende detaljer. Produktene er laget med godt håndverk, som gir en lekker kvalitet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Bruk den gjerne også til oppbevaring eller romdeler. En flot og enkel plantekasse i lækkert design. Du finder alt fra sengetæpper, sengelinne. Brug kassen til alle dine yndlings-planter eller.


Plant Box har virkelig vundet indpas i de danske hjem med sit retro-inspirerede blomsterkasse design som mange måske genkender fra 60-erne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg