tirsdag 11. juli 2017

Antikk hvit ncs

Antikk hvit ncs

Find more about Ncs here. If you are looking for Ncs visit us. Fargen fremstår som lys og lun med klare rødlige undertoner. En svak varm beige tone. Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult.


Antikk hvit ncs

Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone. Vil kunne oppleves noe rosa i enkelte settinger. Velegnet til bruk i våtrom. Syns den sjangeren er fin, Men er redd det kan være litt mye rødt i. Fargene går ofte under navnene Bomull, Egghvit og Klassisk hvit.


Den hvite fargen gjør at du kan bruke mange andre farger når du innreder hjemmet. Det er fredens farge, og på slagmarken betyr det hvite flagget overgivelse. For hvitt er ikke bare hvitt. Hvitt er ikke hvitt ! Det finnes en mengde ulike hvite nyanser, som gir deg ulike fargeopplevelser. Små nyanser som utgjør den store forskjellen.


Antikk hvit ncs

Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Spør leverandøren av dine detaljer om de leverer i andre farger enn Bomull eller Egghvit, – det kan jo være at de gjør det! HUNTONIT Basic wall er lekre kostemalte veggplater, som fås i flere ulike farger. Platene kommer med Skygge, Perle og Fas utførelse, som på hver sin måte gir et.


Takplate som er ferdigmalt i hvit farge. En takplate med en glatt og fin overflate. En allsidig plate med kjerne av trefiber som gjør den stabil. Platene er behandlet med strøk maling og strøk lakk.


Enkel montering med not-fjær-fas. Platene skal spikres skjult på lekter, slik får man et ferdig tak uten etterbehandling. Platene leveres med not-fjær fas og er utviklet for enkel og effektiv montering. Prøv og tenk litt og les NCS koden før dere kjøper maling, da vet dere hvor mye.


Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått. Antikk hvit er en svak varm beige tone. Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner. Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit.


Antikk hvit ncs

Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Klassisk hvit : En ren og nøytral favoritt som kanskje er den mest allsidige hvittonen jeg kjenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg