torsdag 6. juli 2017

Micki kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Velg og vrak blant kjøkkenmaskiner, visper, gryter og serviser i vår store utvalg av kjøkkenutstyr til lekekjøkkenet.


Vi har alt en mesterkokk behøver! Kjøkkenet har to plater, ovn, oppvaskkum og tre brytere med klikklyd.

Både brytere og plater har trendige farger, noe som innbyr til enda mer lekeglede. På sidene er lekekjøkkenet dekorert med morsomme illustrasjoner. Under oppvaskkummen er det plass til små kjeler, serviser og annet kjøkkentilbehør. Finn lekekjøkken i stilren moderne eller lekker retrodesign.


Kundeservice Logg inn Handlekurv. Kategorier Kategorier. Actionfigurer Adventskalender Barnesenger Bassenger og badeutstyr Bilbaner Biler Bondegård og dyr.

Denne flotte, klassiske minikjøkkenet i hvit er perfekt for alle små bakere og kokker! Her får du komfyr og oppvaskkum i ett. Barn elsker å gjøre det samme som voksne, med eget kjøkken , lekemat, komfyr, serviser og kjøkkenmaskiner har man alt man trenger for å lage mat til familie og venner. Om barna går rundt med et ønske om å lage mat så har Extra Leker et stort utvalg kjøkken relaterte leker som lar barna bruke fantasien og kreativiteten til det fulle! Hos Shopping4net kan du kjøpe leker og micki.


Vi er utrolig stolte og glade over at dere kunder har stemt oss fram til vinner av Årets. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris.


Billige leker på nett. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Kjøkkenøy med stamme belagt med laminat, luke i klarlakkert MDF. Kjøp Micki Kjevle - Lille Kjøkken direkte på nettet hos Lekia.


Når du bruker vår hjemmeside godkjenner du det, så les gjerne mere om hva cookies er og hvordan de fungerer i vår cookiepolicy. Med disse formene kan du lage pepperkaker av Pippi Langstrømpe, Herr Nilson og hesten Lilla Gubben!

Passer til barn fra tre år. En engasjert baker trenger alltid godt utstyr. Denne kjevlen er perfekt til de minste hendene på bakebordet.


Det klassiske minikjøkkenet i hvitt - komfyr og vask i ett! Bryterne til platene og komfyren klikker når du vrir på dem. Platetoppen er laget av tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg