torsdag 20. juli 2017

Antikke bondemøbler til salgs

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har alt fra antikke bondemøbler , retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler: Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik.


Gå til søk Gå til resultat.

Antikke møbler, Torget. Hvis du ikke ser menyen til venstre sÃ¥ klikk her Sidene er oppdatert 1. Vi forteller historien om våre norske bondemøbler , de gamle tradisjonene, om respekt for håndverket og den helt spesielle æren det gir å arbeide med noe ekte og unikt. Kun for privat kjøp og salg. Ei gruppe for KUN PRIVAT. Dette er en gruppe for kun gamle ting.


GRATIS ANNONSERING, kjøp og salg! Mange er på jakt etter bygningsdeler, innbo eller antikviteter til gamle hus.

Prøv en gratis annonse på bruktmarkedet! Vi søker alltid alle typer bondemøbler og -antikviteter av høy kvalitet til våre kommende spesialauksjoner. Vi har resultater for Bondemøbler til salgs til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Salg, kjøp og taksering av norske antikviteter.


Vi holder til i Kirkeveien 7 Oslo. Ta kontakt så hjelper vi deg med å. Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Oslo har mange butikker med antikviteter, brukt og vintage. Det er miljøvennlig å handle brukt, og du kan få noe ikke alle andre har! Hos auksjonshuset Lauritz.


Du kan både købe tunge Chesterfield sofaer og lette rokoko møbler i poleret træ med vinrødt velourbetræk eller plys, som giver flot modspil til dine nye møbler. Finn beste pris på Rubrikk.

Mer info: Totalrenovert enebolig sentralt p Kongsvinger til salgs. Vurderer du å investere i flotte, antikke bondemøbler , eller er du på jakt etter kobbersaker, lysekroner, porselen eller glass? Er verd det folk er villige og gi, og det kan varriere stort. Jeg vil tro en tusenlapp pr stk. Prisene er ikke som de engang var på slike ting,som den første kisten.


Fant du det du letet etter? Forsøk å søk etter bondemøbler. Langbord stoler og kanestol for hjørnre. Porsgrund Porselænsfabrik - Norges eldste porselensfabrikk.


Rødseth Orientalske Tepper - Selger orientalske tepper med flott kunst og antikvarisk preg fra midtøsten. Restaurert antikk bord – svenska möbelfabrikarna bodafors. Helsfyr-Sinsen, Oslo timer siden.


Brukt som spisebord de siste årene. Blir salg av kaffe,vafler. Flott konsoll bord til salgs. Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Sjekker også interessa for denne flotte håndlaga skrivepulten med skap.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg