mandag 24. juli 2017

Tømmerpanel innvendig pris

Vi er en liten gårdsbedrift som produserer laftepanel med høy kvalitet og lav pris. Panelen selges direkte fra gården sammen med andre utvalgte paneler og lister. LAFTEPANEL Dette er en flott panel som gir et veldig ekte laftet utseende og har mange muligheter.


Tømmerpanel innvendig pris

Profilen på panelen blir dypere med tykkelsen. Produkter Diverse Gulv, vegg og. Innvendig panel for boder, garasjer etc , event.


Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Egenprodusert tømmerpanel av ypperste kvalitet fra Stangeskovene. Vi har utsalg i Halden, Kløfta, Årnes, Fetsun Romerike, Lillestrøm. Tømmerpanel blir mye brukt i hytter, men også i kjeller og loftstuer. Dette er en panel som skal etterligne laftetømmer, så det blir penest å veksle innvendige hjørner - alternativet er å monterere 21xmm glattkantlist i hjørne.


Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for hus og hytte. De mest vanlige profilene er: skygge, rustikk og faspanel. De fleste profiler leveres i gran og furu. Endefreste panelbord kan skjøtes.


Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Finn Skyggepanel Pris. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Tømmer Falset er et ekte trepanel med tømmeraktig utseende – og som gir rom med nostalgi, kos og hygge.


Nostalgisk og koselig Bred og avrundet – akkurat som tømmerveggen Norsk, miljøvennlig og bærekraftig Naturlig og levende - som skogen selv Falset – fallende lengder Pris per meter Leveres kun i hele pakker. Hos MAXBO finner du ubehandlet panel til innvendig bruk som faspanel og skyggepanel. Kjøp på nett eller i butikk.


Rundtømmerpanel er også kjent som tømmerpanel. Som navnet tilsier er dette et kraftig panel som gir veggen inntrykk av å være laftet, av rundt tømmer. Ekte og naturlig panel med et bredt spekter av standardfarger og faser.


Velg din kombinasjon for ønsket resultat. Spesielle ønsker eller behov på farge, overflate eller størrelse? Kontakt oss for spesialproduksjon. Panel kan monteres både på vegg og tak og kan også brukes som brystningspanel med mer. Både leveransetid og pris kommer an på dine ønsker, hvilken profil du velger og hvor mye panel du velger.


Minste bestillingsmengde er 2løpemeter (ca kvm). Beregn en leveringstid på 6-uker. Eksakt pris på bestillingen får du ved å kontakte din byggevare. Her får du også svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.


Skal innvendig panel mellomlagres ute på byggeplass, er det viktig at det lagres tørt. Ikke legg panelet utendørs, i en fuktig garasje e. Lagre panelene i tett plastemballasje. Lagres panelene i et solrikt rom, er det smart å dekke dem til, ellers vil panelene mørkne der sola kommer til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg