fredag 28. juli 2017

Kjøkkenfliser 2016

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Rangnes for Bergersen Flis as. Her får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser. Tekst: Eva Alnes Holte Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet.


Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå.

Her ser du ett utvalg av våre dekorfliser,. Det nye er vegger som ligner på murstein, og som minner om. Svar KREATIV-I-TET 7. Ja, den er jo så fin!


I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg til. Jeg drømmer om hvilke fliser vi skal ha på kjøkkenet når vi en dag får pusset det opp.


Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå.

Når folk skal bygge sitt nye kjøkken, legger de vekt. Fargen er en blanding av oker og gull. Varm og gyllen i tonen, noe som gjør den perfekt i kombinasjon med varme farger inspirert av naturen. Nordsjø tror vi vil se mer farger på veggene, gjerne i duse, støvete pasteller og i mørkere toner. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.


Jeg valgte å bruke Jotun Lady, Suprime finish, halvblank. I fargen Konkyliegrå. Jeg var ute etter en hvitfarge som såvidt bryter i greige.


Etter hvert finnes de i mange hjem, men vi synes de passer så godt sammen med stilen vi har for øvrig, og ikke minst til kjøkkeninnredningen fra Sigdal. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra. Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Over kjøkkenbenken og bak komfyren, kan det være smart å legge fliser, da dette er områder som er utsatt for mye fett og smuss. Det skal kanskje ikke mer til enn en ny benkeplate og noen strøk med maling for å få følelsen av å ha et nytt kjøkken. Men før du tar mål og kaster. Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år.


Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi.

Denne tavlen følges av 2personer på Pinteret. Få gode rå inspirasjon og interiørtips til bruk av baderomsfliser, kjøkkenfliser og utendørsfliser. Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet.


Fliser er et slitesterkt og trygt valg. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg