tirsdag 25. juli 2017

Drygolin oljedekkbeis holdbarhet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Eller besøk en av våre butikker.

Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot. Vi selger kun hvit maling på nett. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Dekkbeis, Vegg,. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller. Våre tekniske eksperter i kundeservice besvarer daglig spørsmål fra dere kunder om hvordan male, hvilke produkter man skal benytte og gir mange gode råd og tips.


Når du velger en oljedekkbeis fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. Det er derfor vi med sikkerhet kan si: I Drygolinvær er det Drygolin som holder.

Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Jotuns Drygolin er en oljedekkbeis som gir en ekstra god værbestandig beskyttelse og holdbarhet samtidig som den gir avdempet trestruktur. En ny moderne oljedekkbeis. Meget værbestandig beskyttelse.


Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger. Moderne vannavissende teknologi. Her gir Jotuns eksperterdeg svar på spørsmål de ofte får om malejobben folk skal i gang med - om maling, beising, rengjøring og forarbeid. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk.


Drygolin har alltid hatt en høy stjerne blant profesjonelle malere og vanlige huseiere. Malingen gir en soli værbestandig overflatebehandling. Men, mens tradisjonell Drygolin har prioritert å beskytte mot fukt og ikke bevaring av farge og glans over ti har Ultimat langt på vei løst dette problemet gjennom blant annet bindemidler av ypperste klasse og en state-of-the-art UV-block. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende.


Tilsatt sopphindrende midler. Jotun Drygolin Hvit er en oljedekkbeis for utvendig treverk som gir en ekstra god værbestandig beskyttelse og holdbarhet , samtidig som den gir avdempet trestruktur. Se beste pris på Jotun Drygolin Ultimat (liter).


Værbestandig oljedekkbeis for utvendig treverk. Gjør at treverket får en avdempet trestruktur. Nesodden er ikke spesielt værhardt ; men jeg malte med Drygolin Extrem oljemaling sist sommer, etter mange år med oljedekkbeis.

Fulgte boka til punkt og prikke, med husvask og spyling. Blir spennende å se hvor lenge malingen holder. Den var svindyr, men er holdbarheten så god som reklamen sier er den verdt prisen, synes jeg. Butinox oljedekkbeis kan du.


D Ligger du ekstra utsatt til for vær og vind ville jeg kjørt på med Drygolin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg