torsdag 27. juli 2017

Kjøleskapsmagneter bilder

Vi kan ikke garantere at pakken kommer frem til julaften. Du får pengene tilbake hvis pakken ikke kommer frem til jul! Supersterke, ekslusive magneter.


Der mutige VorschIag eines MiIIiardär wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Gode Priser og Lynrask Levering! Magneter med dine egne bilder er den perfekte måten å få en personlig touch på kjøleskapet eller på oppslagstavlen.


Kjøleskapsmagneter med ditt eget foto - praktisk og fint! Heng opp bilder , huskelapper, barnas tegninger eller hva du vil, magnetene med dine bilder lyser opp uansett. Velg mellom runde, firkantete eller hjerteformede magneter. Du kan designe alle dine kjøleskapsmagneter individuelt, så du har muligheten for å få flere forskjellige magnetbilder.


Du bestemmer selv hvilke bilder du vil bruke til dine kjøleskapsmagneter. Fotogaver er ikke bare nyttige, de er hyggelige også. Hos oss kan du trykke dine egne bilder på alle produkter du ser under.


Et større utvalg fotogaver. Stort utvalg av kjøleskapsmagneter i ulike farger, format og størrelser. Vi tilbyr et bredt utvalg av praktiske magneter til kjøleskap som kan brukes til å henge opp innbydelser, bilder , notater, bursdagskort og andre papirer på kjøleskapet.


Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok. Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss. Du kan bruke hvilket som helst bilde du har på telefonen din eller kameraet ditt.


For eksempel bilder av barna eller stemningsfulle bilder fra en ferie. Eller hva med å ta et bilde av en spesielt fin tegning fra barna? Flotte kjøleskapsmagneter piffer opp kjøkkenet, og du kan bruke fargene som er i rommet allerede. Med magneter kan du enkelt henge opp bilder , pynt og huskelapper. Vi har magneter for stort og smått.


Våre sterkeste neodymmagneter kan holde hobbyutstyr og lignende som veier flere kilo. Hvis du for eksempel vil lage dine egne kjøleskapsmagneter , kan du gå for et sett som inneholder mindre magneter i ulike størrelser. Hos smartphoto finner du mange ulike typer av Fotomagneter. Velg blant en rekke forskjellige former og designs. Velg om du vil legge til eget bilde eller om du bare vil skrive en fin tekst.


Magneter i forskjellige former og farger er morsomme og unike gå-bort-gaver til venner og familie. Utform dine personlige magneter med egne bilder , enkelt som bare det. Magnetbildene er praktiske, små hjelpere i hverdagen.


De kan henge fast notater og postkort,. Gjør kjøkkenet ditt mer personlig med kjøleskapsmagneter. En lett måte å få litt mer personlighet inn på ens kjøkken, er ved å sette noen magneter på kjøleskapet. Disse magnetene kan enten brukes til å gi litt farge og kos til en ellers kjedelig og trist kjøleskapsdør, eller til å henge bilder , notater eller skoleskjemaer opp. Nordens største utvalg!


Lag personlig dekor og personlige gaver i noen få enkle trinn. Vi forvandler dine digitale bilder til fotografier av høy kvalitet på mange forskjellige måter. Du har skjønt at det er viktig med magneter som gjør jobben sin – og det er derfor våre supersterke Spralla kjøleskapsmagneter skal pynte opp kjøleskapet ditt! Våre supersterke kjøleskapsmagneter selges i 2-pakning og leveres i to forskjellige størrelser. Hver av de små magnetene kan holde ca.


Kjøleskapsmagneter bilder

Enten man tar de i bruk hjemme eller på kontoret, kommer de godt med når man ønsker å organisere og få oversikt over ting som er viktig å huske. I tillegg bringer jo hestesko som kjent lykke med seg! Men bare hvis du henger magnetene riktig vei, så være obs på dette.


Mer stilfulle og elegante kjøleskapsmagneter skal du lete lenge etter. Sett med to stk kjøleskapsmagneter i metall. Du får èn hjerteformet og èn kvadratisk magnet pr ordre. Solid metall, med trykk som limes på. Lar deg logge på med Instagram-kontoen, plukke ut bilder og få dem tilsendt i form av kjøleskapsmagneter.


Kjøleskapsmagneter bilder

Prisen er $for stk, og frakten er gratis. En lignende tjeneste er Teeny tile. Jeg er liksom ikke så flink til å sy, og så for meg at å lage magneter kunne være en overkommelig oppgave for meg. Digitale speilrefleks fotograferer også i samme format. De fleste digitale kompaktkamera og mobilen tar bilder som passer best i 10×13.


Kvadratiske bilder fra Instagram passer best i 10×mens skjermbilder og bilder fra f. Snapchat passer best til 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg