mandag 3. juli 2017

Lady supreme finish

Finn laveste nettpris her. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt. Vanntynnet, svanemerket oljemaling for innendørs treverk.


En unik teknologi giver en hår vaskbar og robust overflade, der holder sig smuk i lang tid.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg,. Unik matt eksklusiv finish til tre og panel. Suveren utflyt gir en jevn og vakker overflate.


Ekstremt slitesterk slik at det holder seg vakkert lenge. Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken. Lady Supreme Finish 4 Halvblank, gir overflaten et halvblankt og vakkert utseende som vil fremheve overflaten og detaljene.


Lurer du på hvilken farge du skal.

Se disse tøffe og rustikke palettene. Egenskaper og fordeler Gir en jevn, slitesterk og glatt overflate med et elegant utseende. Bruksområde Mellom- og toppstrøk på panel, MDF, møbler, dører, karmer og listverk. Teknisk datablad Fås i følgende baserHvit, A, B. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Den har en suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer.


Velg fritt mellom matt, silkematt, halvblank og superblank. Resulatatet fremstår uovertruffent perfekt, også på lister og dører, men en matt overflate. Silkematt er spesialtilpasset glansen fra ferdigmalte vinduer og dører - slik at det blir enkelt å harmonere listverk til ferdigmalte flater. Malingen har suveren utflyt som sørger for en jevn og vakker overflate, og minimalt med penselstrøk.


Begge er deilige, duse gråbrune farger. Lekre tekstiler fra Designers Guild. Bruk matt og blank maling i kombinasjon.


Jeg var så nysgjerrig på denne malingen at jeg nettopp har kjøpt inn maling til et framskap som skal fornyes. Det sies at den skal ha suveren utflyt, selv på detaljer som dører og lister. At den i tillegg skal være har vaskbar og robust, lover godt.


Tremalingen gir en fin, jevn farge og en glatt og nydelig finish , også på lister og dører.

Den er særdeles slitesterk og har suveren flyt. Malingen avgir lite lukt og er miljømerket med både Svanen og Blomsten. Enkle tips til et godt grunnarbeid er å påføre ett strøk Jotun Heftgrunning Universal. Dersom møblene har kvist, påføres ett til to strøk Jotun Kvist- og sperregrunning. Småskader flekksparkles med Jotun Sparkel for treverk.


Puss deretter underlaget og fjern slipestøvet. Tørk av eventuell maling som kommer på ramtreet med en fuktig bomullsfille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg