onsdag 19. juli 2017

Interiør stue 2017

Planter og blomster er heltene i interiøret , og fyller hjemmene med liv og harmoni. Plantene blir stadig større (nå skal hele trær inn i stuen !), og nye møbler designes for og med planter. Botanikken vil prege smått og stort: alt fra fiffige vaser, til monumental arkitektur.


Interiør stue 2017

Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. INTAG, Nordsjö, Green Apple Norske stuer er mer aktive enn noen gang. Her er interiørtipsene du trenger for å få ei stue som lever ditt liv. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen ,. Følg et eller flere av disse enkle rådene for en stilsikker oppdatering av stuen. Gå for én skulpturell lampe i interiøret , og gjør den til et blikkfang. Derfor er blått en god farge på soverommet.


En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss.


Interiør stue 2017

Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Interiør stue 2017

Blant det store antallet trendy nye produkter, er du sikker på å finne noe som vil gjøre stuen din er fantastisk! Smoky gardin: legg i stua lett. Trenger du inspirasjon til interiøret ? Få gode tips om belysning, uteplassen, hverdagskosen og mye mer. Les mer og bli inspirert i dag!


Stua vil kanskje være mer det rommet hvor vi er private og hygger oss med familien, legger hun til. Ifølge de Bourg bruker vi møbleringen veldig tradisjonelt, hvor sofagruppen og tv-en er gjerne midtpunktet i rommet. Hun hører imidlertid stadig om flere som ønsker å ha en tv-fri sone i stuen.


Interiør stue 2017

Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg