torsdag 6. juli 2017

Louise roe vase

Louise roe vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn laveste nettpris her. Les tester og omtaler før du kjøper.


Louise roe vase

Specs: Jewel, Blå, Grønn, Rosa, Brun, Glass,. Bruk den flotte vasen til yndlingsblomstene dine, eller la den inngå i en dekorasjon med større og mindre vaser, noe som gir et personlig og fint uttrykk. It is a small sculpture! Let the grandeur embrace your home with the edgy cool cut of a vase. Ballongvasen er laget i munnblåst glass og har en karakteristisk rund form med lekre kurver, som en liten skulptur!


Nydelig med en lekker blomsterbukett i! LOUISE ROE JEWEL VASE AMBER STOR. En flott grafisk vase , formet som en juvel. We offer 3days return policy, world wide shipping, fast delivery and secure payment. Den er laget i munnblåst glass av beste kvalitet og passer utmerket til en enkel snittblomst eller en kvist.


Louise roe vase

Velg blant flere forskjellige farger! Perfekt til en liten potteplante eller en bukett blomster. Loise Roe er en dansk designer, med base i København. Hun har bakgrunn som motedesigner, men har jobbet i interiørbransjen i mange år.


Vi elsker hendes stilrene designs, hendes perfekte farvevalg og stilrene linjer. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Smukkere vase skal man lede længe efter. Vasen er i mundblæst glas.


Her finner du populære lysestaker, tæpper, vaser og andre. Varen ble lagt i handlekurven din! Jewel vasene som er munnblåst, er designet i tre forskjellige størrelser.


I de to størte variantene kan du ha flotte buketter i, mens den lille er nydelig med små markblomster. Vasene kommer i to størrelser og flere forskjellige farger, og ser derfor utrolig flotte ut sammen. Vasen i trykt glass er pen i seg selv, med en livlig bukett blomster eller med et par enkle grønne grener.


Louise roe vase

En stor og flot vase der er fremstillet i mundblæst glas med en smuk blå farve. Vasen har med sine bløde former et feminint look, der vil passe så flot ind i den moderne boligindretning. Vasens unikke form giver den et skulpturelt udtryk, hvorfor den både er dekorativ med og uden blomster i. Stemte du på din favoritt-finalist i Norges vakreste hjem-konkurransen? Se om du har vunnet den lekre vasen til en verdi på 5kr.


Louise Roe Maya Vase 120mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg