tirsdag 18. juli 2017

Innrede liten balkong

Enkle, elegante og sammenleggbare utemøbler passer derfor godt inn på en liten balkong. Ikke vær redd for å blande ulike stoler med det bordet du foretrekker. Når du skal innrede en liten balkong bør du starte med å lage en liste over hva som er viktigst for deg. Det vil sannsynligvis ikke være plass til både en solstol, spisestue, blomsterpotter og lignende. Et godt tips er å bruke små, luftige møbler, slik at balkongen virker større.


Et høyt og smalt hyllesystem som er fleksibelt og kan bygges på egner seg ekstra godt på en liten balkong. Frame er en slik hylle som er lett bygge på i flere moduler og består av aluminium og teak, og tåler all salgs vær. Fås i både antrasitt-grå og hvit, fra Cane-line.


En hagehylle egner seg både for blomster, planter og utelykter, og bidrar til en koselig liten oase. En tralle på hjul gir deg flere hyller du kan fylle med hageredskaper, planter eller frokosten. Ved å innrede i høyden, frigir man gulvplass som gjør at balkongen føles romsligere enn den er. Det er derfor smart å innrede uteplassen din på en måte som gjør at du ønsker å bruke så mye tid som mulig ute i sommerværet. Enten du har hage, liten balkong eller stor terrasse, gir vi deg her smarte tips til hvordan du kan innrede uteplassen din.


Gi terrassen et personlig preg. Smarte møbler som kan stables fungerer godt på en liten balkong , og bruker du plantestativ eller veggpotter, kan du skape en frodig uteplass uten å måtte bruke for mye gulvplass. Vi har samlet noen fine kjøpetips som både kan brukes på balkongen eller på en større uteplass. Se tipsene på de neste sidene!


Malika stållykt i sølv fra Sia, kr 58 Verket Interiør. Liten lykt i mørkegrå sink fra IB Laursen, kr 39 Mols. Stor lanterne i mørkegrå sink, kr 53 Verket Interiør. Lysslynge med LED-pærer, m, kr 24 Clas Ohlson.


Les også: Appelsiner på balkongen. Ikke bare skal man finne møbler man liker, men de skal også gjerne være både vedlikeholdsfrie og praktiske. Du kan fint skape hagefølelse på liten plass. Har man liten plass til rådighet, er det enda flere hensyn å ta. En liten balkong kan med kärlek och omtanke bli riktigt mysig och fin!


Här får du elva fiffiga tips som gör att din balkong blir den givna platsen att hänga på i sommar. Inreda en liten balkong – tips 1. Grönska gör balkongen lummig och välkomnande. Har du en mindre balkong , odla på höjden!


Balkonglådor i mängder. Utekjøkken blir det kanskje ikke om det er lite med plass, men det finnes en del griller som kan brukes på en liten balkong. Hvis ikke er det eneste alternativet en elektrisk grill, noe mange ikke har særlig god erfaring med.


Mange har små balkonger, og det er ikke uvanlig at bordet må vike for stolene. Ved å utnytte hjørnene riktig får du plass til alt du trenger uten å gå på. Hanshaugen hadde vi en liten balkong utenfor kjøkkenet.


Innrede liten balkong

Denne var jeg utrolig glad i. Da vi flyttet fikk vi hage, men jeg er glad over at vi fortsatt har en balkong. Det er nemlig noe helt eget å sitte på en balkong. Der er man på en måte litt mer privat og det blir mer lunt, intimt og koselig. Spar penger på liten plass.


Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Er min første leilighet med såpass stor balkong , så jeg vil virkelig ha det koselig der ute. Her er noen knep til hvordan du kan innrede en liten balkong : Kjøp møbler som er laget av galvanisert stål og plast, de tåler å stå ute hele året. Velg klappstoler og solsenger som kan felles sammen og henges på veggen.


Innrede liten balkong

Innred oasen din med nette møbler og frodige blomster! Les videre for å få inspirasjon til hvordan du skal innrede balkongen din – det er helt til slutt også noen gode tips til deg som har en liten. Match hagebordet med tilhørende utestoler for et helhetlig stiluttrykk på din terrasse eller i hagen.


Myke og holdbare puter og pledd til utemøblene. Puter til hagemøbler er en viktig del av terrassemøblene. Når du har en liten balkong , er det viktig at du bruker møbler med god komfort som er luftige og kan flyttes på, forteller Stine Haresta interiørdesigner hos interiørhuset Kielland.


Innrede liten balkong

Hun utdyper: – Det en skal tenke på, er at møblene er nette og ikke ruver for mye i størrelse. For meg spiller det egentlig ikke så stor rolle. Uterommet skal jo være til for å dele og kose seg med venner og familie, tross alt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg