tirsdag 4. juli 2017

Messing gulvlampe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. De enkle lyskulene som hviler på en spinkel metallstang som modig står ved sitt opphav, lyser stolt opp overflaten av messing eller krom. Lyspære selges separat. IKEA anbefaler LED-pære Eglobeformet opalhvit.


Geo er en gulvlampe i matt messing. Lampen har en delikat finish med den skulpturelle basen og de rette linjene. Den vil være et blikkfang og passer godt inn i et stilfullt hjem hvor detaljene er viktig.


Messing gulvlampe

Du kan velge en klassisk eller mer fargerik skjerm for å sette din stil på Geo. Se det store utvalget vårt av gulvlamper til hjemmet i mange varianter og flere prisklasser hos unoliving. Bestill online og få varene levert rett hjem til deg. Den kan også spre lys til et helt rom dersom man velger en gulvlampe med bredt lys. Vi har gulvlamper i lekkert design.


Dessuten har vi et bredt utvalg av gulvlamper i ulike utførelser og design som passer de fleste hjem og miljøer. Hva slags gulvlamper liker du best? LED- gulvlampe med skjerm i klassisk stil? Med lampefot i tre som bidrar til et koselig uttrykk?


Messing gulvlampe

Du liker kanskje lamper i industriell, skandinavisk eller vintagestil eller kanskje i trendy utførelse med tre bein? Det er ikke noe problem å komplettere yndlingsstilen med en LED. Hvorfor trenger du en gulvlampe ? Er nye gulvlamper også dimbare?


Hvilke gulvlamper fins? Tips før du bestemmer deg. Velg en gulvlampe som oppfyller dine krav på best mulig måte.


Messing gulvlampe

Eller så er det kanskje en gulvlampe i messing , i retro stil eller i kobber som lokker? THE STUDIO LAMP har et industrielt utseende som er direkte inspirert av tradisjonelle fotolamper. NO’s største utvalg av designer lamper. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti! Se vårt flotte utvalg av gulvlamper som passer godt til alle rom.


Du kan enkelt flytte rundt på stålampen og dermed få lys der du trenger det. Skjerm og detaljer i forkrommet stål og frostet glass. Creme bemalet Tripod gulvlampe med messing skærm holder, Skærm holder har små revner derfor nedsat med kr. Er du på jakt etter en ny gulvlampe ? Gulvlampe SAINT messing.


Messing gulvlampe

Sjekk ut alle gulvlamper fra kjente merkevarer og lys opp ditt hjem. Den setter preg på rommet med sin spesielle, luksuriøse fasong og skaper en hyggelig og innbydende atmosfære i hjemmet. En gulvlampe er litt av et designikon – en vaskeekte klassiker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg