mandag 10. juli 2017

Sedertre kledning pris

Sedertre kledning pris

Uansett om det er privat eller bedrift. Vi mener vi er best kvalitet, service og pris. Varmebehandlet termofuru har nesten ubegrenset bruksområde i bygg og er godt egnet til utvendig kledning , tak, ba badstue og innvendige gulv. Den eneste forutsetning er bruk over bakken.


Sedertre kledning pris

Termofuru kalles også gjerne varmebehandlet furu. En eksklusiv, kvistfri fasade som er fri for harpiks. Den har en naturlig motstandsdyktighet mot råte og sopp.


Er et treslag som lett bearbeides og som trenger lite vedlikehold. Kjerneveden har god motstandsdyktighet og kan derfor brukes som tretak, fasade eller terrasse. All sedertre er bestillingsvare med leveringstider på 4-uker.


Sedertre kledning pris

Alle standardprofiler kan bestilles med leveringstider på 4-uker. Sedertre er et nesten kvistfritt og eksklusivt tremateriale. Er det noen som har erfaring med priser og bruk av sibirsk lerk eller sedertre ? Og er det så vedlikeholdsfritt som alle skal ha det til?


DEt er veldig fint på riktig type hus, men synes det er vanskelig å oppdrive priser. Blir, det feks dobbelt så dyrt som vanlig kledning ? Siden deter mindre vanlig er det kanskje også mye variabel. Vi har standard dimensjon kledning 18x1på lager, og ellers stort råvarelager for produsering etter ønske. Kledning utvendig, som du finner hos oss, passer like godt til nybygg som til restaurering.


Tar du en titt på vårt store utvalg oppdager du også hvorfor levetiden på bordkledning fra oss er lang. Produktene våre er produsert i gran, lerk eller sedertre , som alle er meget holdbare treslag. Sibirsk lerk er tilgjengelig i litt assorterte byggevarehus, men pris vet jeg ikke. Moelven får du en VAKKER GRÅ FASADE med lite vedlikehold. All tre som står ubehandlet patineres, det vil si at den grånes når solens UV-stråler bleker det ytterste trefiberskiktet.


Hos Stangeskovene Tistedal kan vi produsere kledning i sedertre. Ubehandlet kledning , som gråner naturlig à la gammel seterbu, er i. Priser innhentet hos Svenneby Sag Høvleri). Rødt sedertre absorberer fuktighet fra skoene og nøytraliserer dårlig lukt. Skoblokken er justerbar både i lengden og bredden. Furu og lerk kommer på 37.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vedlikeholdsfri kledning. Mange ønsker i dag kledning som ikke krever videre overflatebehandling. Superwood har løsningen for deg!


SW Grå er kanskje markedets beste løsning på dette feltet. Den pre-patinerte gråfargen gir et jevnt, pent uttrykk på fasaden og motvirker skjemmende skjolder. Ta gjerne kontakt for tilbud og dagens priser.


P anel i bjørk, osp og svartor. Seder (Western Red Cedar fra Canada) kledning , spiler og listverk produsert etter ordre. Leveres ubehandlet, oljet, lakkert eller jernvitrolbehandlet.


Dette er en kostbar kledning , men den er vedlikeholdsfri dersom du ønsker at den gråner. Alternativt kan man behandle kledningen med olje. Moelven anbefaler syrefaste skruer til montering av sedertre. Trykk her for priser og bestilling!


Sedertre kledning pris

Da velger man heller de mest råtebestandige treslagene, det vil si furu, lerk, osp, eik eller sedertre. Sommerhus, ubehandlet spaltekledning. Våre skoblokker av sedertre er laget av rødt sedertre fra Nord-Amerika. Granpanel (som er det vanligste til malte hus) kommer da på rundt 25.


Sammenlign priser på Weber Røykplanke (Rødt Sedertre ) Grilltilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg