fredag 14. juli 2017

Grå harmoni jotun

Grå harmoni jotun

Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Passar till en mängd andra mer kulörta toner. Velg et annet land for dine dokumenter. En gråaktig hvittone.


Select another country for your data sheet. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Grå Skifer fungerer til Egghvit og Bomull.


Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun LADY Minerals blå- og grønntoner. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Highest-Rated Hotels in Harmoni. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Soverommet malte vi veggene med grå harmoni.


Synes denne gråfargen var kaldere, ikke så lun og god som valmuefrø. Skulle jeg ha malt om igjen, ville jeg definitivt valgt valmuefrø! Men: grå harmoni er en behagelig gråtone.


Grå harmoni jotun

Lykke til med fargevalg! Pauls Blue på kjøkkenet ! Fargen er dus, dempet og svært vakker. Disse fargene er virkelig nydelige sammen!


De fungerer sammen, alle tre :) LADY Minerals kan endres til en mørkere gråtone, men ikke JOTUN Vegg og Tak. Har malt tre vegger i stua ( TV, sofa kroken) med jotun green Harmony og vil nå male resten av stua,. Skal antagelig ha grått Bodbyn-kjøkken fra Ikea.


Grå harmoni jotun

Vi har kjøpt nytt hus og skal male alle veggene i alle rom. Alle fargene vi ønsker å benytte er jotun lady pure supermatt. LADY Home Living fargekart eller Våre Vakreste Farger). Det skal ikke mer enn et par malingstrøk til før soverommet eller stua føles ny.


Hos Maxbo får du hjelp til å plukke ut alt du trenger til oppussingen. I tillegg får du veiledningen du trenger, slik at du kan gjøre jobben skikkelig, og unngå kostbare feil. Har kjøpt en leilighet der nylig alle innvendige dører og dørkarmer er malt i Grå harmoni.


Grå harmoni jotun

Hilde Hei, Vi har samtlige detaljer i bomull, og har malt deler av huset i lys antikk grå og antikk grå og grå harmoni. Men jeg synes Lys antikkgrå blir litt grønn hos oss? Samtidig synes jeg antikkgrå blir litt mørkt, men ellers liker jeg godt fargen, den skulle bare vært litt lysere uten å se grønnlig ut som lys antikk grå.


En harmoni mellem det blå og det grå. Denne farve skifter udtryk i forhold til omgivelserne, da den nogen gange kan se grå ud og andre gange mere blå. Det er en cool farve til f. Industriell Grå , men også til andre mere dæmpede blå nuancer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg