torsdag 13. juli 2017

Bohus sofa

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Flotte designermøbler.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Trusted for L Sofa. Check Visymo Search for the best ! Bohus tilbyr Norges største utvalg av sofa , så her så her er du garantert å finne en sofa som passer perfekt for deg og ditt hjem.


Velg blant vanlige 2-seter eller 3-seter sofaer , hjørnesofaer, sofagrupper og sovesofaer. Eller hva med å sette sammen din egen sofa akkurat slik du vil ha den? La deg inspirere av vårt store sofautvalg nedenfor.


Stort utvalg sofagrupper i ulike stiler og prisklasser.

Her finner du store hjørnesofaer som passer perfekt til romslige stuer og oppholdsrom, samt sofagrupper med både 2-seter og 3-seter sofaer i samme sofamodell, som passer fint både i store og mindre rom. Med en sofagruppe får stuen din et helhetlig uttrykk som gir en god romfølelse. Hos Bohus kan du sette sammen sofaen akkurat slik du drømmer om.


Utallige stoffer og moduler gjør valgmulighetene nærmest uendelig. Men pass på: det er en del ting å tenke på når du skal velge ny sofa ! Weston serien er for deg som liker den moderne rustikke stilen. Weston leveres i mange ulike oppsett i et stort utvalg av tekstiler og hud i ulike farger.


Oppgrader gjerne sofaen med en pall eller nakkestøtte for bedre komfort. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Vedlikehold av den nye sofaen din IKEA selger flere sofaer hvor du enkelt kan ta av sofatrekket og vaske det i maskin. Du kan også fornye trekket til mange av sofaene.


Sofa med garanti Når du kjøper sofa fra IKEA kan du være trygg på at du gjør et godt kjøp. Kjøp din sofa på nett. Velg i fred og ro hjemme ved pc-en, og når du bestemt deg klikker du bare hjem møblene og vi leverer dem hjem til deg. Dessuten har du alltid års garanti på sofaer du kjøper hos oss.


Sofaer kan noen ganger fungere som senger, noe som de ikke er laget for. Den bærer sofaen på en måte den ikke er laget, og det ødelegger ryggen din.

En god sofa er det stedet du kan slappe av med en god bok, se en film, eller samle venner når du har besøk. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa, finner du et stort utvalg av gode og komfortable sofaer hos Møbelringen! Sofaen er for mange midtpunktet i stuen. En sofa er et møbel med lang leveti og valget av sofa skal du være fornøyd med på lang sikt. Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg!


Compare All Sofa and Save. Exclusive Seasonal Offers. Find Our Top - Sofa. Only On InternetBuyer. Lyst på en skikkelig klassiker?


Materialet behandles grundig for å sørge for at du kan sitte godt i mange år. Ta en titt og finn den perfekte sofaen for deg. Ved første blikk ser Anderssen og Volls nye sofa Outline ut som en pyntelig sak. Komfortabel sofa i skinn.


Når vi så ser forbi dens arkitektoniske og stramme ytre og setter oss ne er det helt andre kvaliteter som får oss til å bli sittende. Ekstra sittedybde og supermyke puter, blant annet. Bohus er medlem av Grønt Punkt Norge, næringslivets redskap for å møte myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje.


Bohus støtter og samarbeider med Regnskogfondet. Bohus tilbyr kredittkortet CASA, som gir deg ulike finansieringsmuligheter og tilgang til en rekke tilbud og rabatter. En sofa fra Hjellegjerde gjør hverdagen bedre og enklere.


Våre møbler er designet for å tilpasse seg kroppens behov for ergonomi, hvile og bevegelse. Alle våre møbler er håndlaget på vår egen fabrikk, og sendes direkte til deg uten fordyrende mellomledd. Vi er stolte over å være leverandør av sofa og stoler til Signature Collection hos Bohus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg