fredag 14. juli 2017

Drygolin ultimat garanti

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


DRYGOLIN Ultimat Teknisk datablad Bruksanvisning Forarbeid: Underlaget skal være rent, fast og tørt.

Avrund skarpe kanter for å oppnå best mulig kantdekk. Nytt treverk behandles før eller umiddelbart etter montering. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet.


Malingen har svært god beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været, og har langvarig farge- og glansholdbarhet. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. Vårt nye topprodukt i Drygolin , Ultimat , beskytter som Extrem, og gir i tillegg langvarig nymalt utseende, farge og glans, samt meget gode påføringsegenskaper som gjør det lett å få et pent resultat.


Ultimat har vesentlig kortere tørketi noe som muliggjør to strøk på samme dag.

Drygolin oljemaling, Joutun - Utendørsmaling, Bergen Malingfabrikk - Tinova Dekkende, Nordsjö - Classic, Flügger - Butinox Oljemaling, Scanox. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,.


Dette var første produkt som kom med års garanti , husker jeg stusset. Drygolin Extreme på garasjevegg, år, ser selvfølgelig ny ut enda da det bare er to år siden den ble påført. Jeg har malt to ganger med svigerfar, som er malemester, og han anbefaler vanlig Drygolin på første strøk, og Ultimat på andre.


Extremt værbestandig beskyttelse. Jotuns beste utendørsmaling! Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper.


Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! God utflyt sikrer et jevnt og pent. Ekstremt værbestandig beskyttelse. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Denne malingen er veldig slitesterk.

Drygolin Ultimat : Hvis du ønsker et blankt, nymalt utseende er dette malingen for deg. På Østlandet er værbelastningen moderat, og du kan i stor grad velge basert på estetikk. Malingen er fremstilt med moderne vannavisende teknologi med høy glans og UV-block som gjør at huset beholder det nymalte utseendet lengst mulig og gir lange vedlikeholdsintervaller. Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Det beste for penslene er å sette dem godt inn med J otun Penselrens for så å skylle dem godt i springen.


Svar: Ja, så lenge underlaget er rent, fast og tørt kan du male med både DRYGOLIN ULTIMAT , DRYGOLIN PLUSS og OPTIMAL. Svar: Nei, DRYGOLIN ULTIMAT er en vanntynnet oljemaling og trenger plussgrader eller mer. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg