tirsdag 11. juli 2017

Dusjsett med takdusj

Dusjsett med takdusj

Stort utvalg dusjsett fra kjente merkevarer til meget konkurransedyktige priser! Servanter for baderom. Innebygde og frittstående badekar. Westerbergs, Duravit, VB, m. Lave priser og rask levering på dusjarmaturer. Se vårt enorme utvalg nå!


Dusjsett med takdusj

Hos oss finner du garantert et dusjsett eller et dusjhode som passer deg. Vårt mål er å kunne tilby et rikelig utvalg, til en lav pris. Mulighetene er mange, og utvalget deretter. Eller kanskje ønsker du å føle vannet som regn sile nedover kroppen med en stilig sort.


Blant sine takdusjfavoritter trekker Synnøve frem Oras Optima dusjkran med rain shower. Den har firkantet dusjhode og hånddusj med ulike stråletyper for en bedre dusjopplevelse. Jeg vil også anbefale FIMA Carlo Frattini Spillo Up komplett dusjsett med rund takdusj. Velg dusjsett ut fra egne preferanser og behov.


Gustavsbergs dusjsett kan leveres med alt fra en firkantet takdusj kombinert med hånddusj, eller bare med hånddusj. I våre komplette løsninger inngår også en hånddusj. Vi har takdusjer i mange ulike design og med termostatstyrt dusjbatteri.


Her er modellene som festes på veggen. Velg et dusjsett med både tak- og hånddusj eller en enklere model med bare hånddusj. Flere av våre dusjsett har justerbart veggfeste og dusjslange med AntiTwist funksjon. Husk å gni med hånden over dem gummierte vannhullene på dusjsette etter hver gang du har dusjet så holder du kalken borte. Her finner du servantarmaturer i alle typer design, med forskjellige funksjoner og i alle prisklasser.


Dusjsett med takdusj

Dusjsett og annet tilbehør fra Grohe. På enkelte modeller er såpekopp også inkludert. Hånddusjene kan leveres helt uten innstillinger hvor det kun er en stråletype, eller med mange funksjoner som massasje, regndusj, og flere andre innstillinger.


Takdusj er en dujsløsning som inneholder både blandebatteri og selve dusjen i en løsning. Dette kan leveres i mange ulike utførelser, både for montering rett på vegg slik som vist her, eller andre mer kompliserte løsninger hvor blandebatteriet er bygget inn i veggen, og hvor selve dusjen kommer fra tak eller vegg. Du veksler enkelt mellom takdusjen og hånddusjen ved hjelp av omskifteren. Hele vårt sortiment av dusjsett kan du se her. Se alle våre dusjsett her.


Dusjsett med takdusj

Norges største nettbutikk på merkevarer for badet! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på Bauhaus.


Piazza har et stort dusjhode som kommer til å gi deg en fantastisk og herlig dusjopplevelse. En takdusj med blandebatteri og dusjsett i ett, er en behagelig dusjløsning mange velger. Type and Press “enter” to Search. Et komplett dusjsett består av en dusjstang med en glider, en slange og en hånddusj.


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Damixas serie med industrielt utseende. Med mulighet for vann både fra takdusj og hånddusj samtidig.


Lite elegant dusjhode med bred dusjstråle som gir godt med vann. Designet av Anders Hermansen, BO-designer. OBS Egner seg kun før rør i vegg. Slanger og stang er laget av rustfritt stål. Med dusjsett kommer det ulike løsningen som hver enkelt av oss ønsker.


Dette kan være en såpehylle eller ulike funksjoner når det kommer til dusjhode. For å gi deg som kunde et komplett tilbud av dusjløsninger, fører vi hos bygghjemme. Her finner du alt fra rimelige dusjsett med veggfeste inkludert slange, hånddusj og såpekopp, til eksklusive og litt dyrere dusjsett med takdusj , hånddusj og blandebatteri inkludert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg