mandag 3. juli 2017

Rense skinn

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Myten om at det er så krevende å rense skinn. Ja, dette er kun en myte. I prinsippet er det ting du skal ha for en rask, effektiv rengjøring av skinn. En god skinnlotion og en myk børste.


Bruker du dette vil grundig rengjøring av alle skinnsetene i bilen være gjort på et kvarter.

Du må ikke å bruke penger på å rense skinnplagg profesjonelt. Lær hvordan du kan bli kvitt flekker på plagg i skinn ved å gjøre det selv. Ved store rifter, gammelt krakelert eller for tynnslitt skinn , lønner det seg heller å bytte ut skinnet med en ny del.


Det samme gjelder alcantara som mange tror er skinn. Dette er kunststoff som ikke lar seg reparere og som også må byttes ut, opplyser Riebe. Alternativ metode er da å rense skinnet. Mange sender skinn til oss for både vask og rensing.


Vi mykner opp og karder ullen i maskinene våre.

Lufting og risting hjelper også for å holde skinnet fint og luftig i ulla. Vi renser tøy og tekstiler, har skinnrens, skjorteservice og i tillegg. Dekkfarget skinn renses effektivt med Leather Magic Skinnrens. Det meste av skitt, oljer og fett, flekker etter mat og drikke lar seg rense uten at finishen (topcoaten) på skinnet tar skade. Denne er spesielt utviklet for skinn og er ph-balansert og tilpasset dagens kjemikalier.


Vi tilbyr skinn , huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet! Pleie og vedlikehold av skinn.


Skinn er et eksklusivt og varig materiale, brukt enten i bil, møbler, bekledning med mer. Vi har tiilgjengelig meget gode og trygge produkter , de samme som vi bruker profesjonelt for å holde skinn og lær i utmerket stand. Når du leser artikler om slik redder du skinn -interiøret, eller slik renser du skinn er det ofte snakk om skinnseter og interiør det allerede har gått for langt med. Hvis du derimot gjør det som en vane å gi skinnet noen minutter oppmerksomhet tre-fire ganger i året, slipper du disse gjenopprettings-jobbene.


Noen dråper Zalo blandet med lunkent vann, og en god runde børsting pleier å fjerne det meste av urenheter på skinnet. Semsket skinn er veldig fint. Vi digger semskede sko og vesker fordi skinnet har en myk og hårete effekt.


Visste du forresten at semsket skinn er vrangsiden på skinnet? Det behandles med børster for å ruske opp fibrene så den fløyelsaktige looken kommer fram.

Babyservitter og neglelakkfjernere kan også brukes på skinn. Hvordan går jeg frem for å rense opp semsket skinn. Som med alle andre rengjøringseksperimenter, husk å teste et lite område - som for eksempel et hjørne på baksiden av sofaen - før du bruker det for å sikre at skinnet ikke reagerer på produktet. Skinn er et levende materiale som blir penere med årene - dersom det behandles forsiktig.


Trenger du hjelp med vedlikehold og impregnering, så setter vi i Oslo-Skinnspesialisten AS gjerne opp en fast serviceavtale tilpasset dine behov. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Du skal derfor kunne stole på oss når det kommer til rens og vask av tepper. Det er bare å ta kontakt med oss!


Vi tar oss tid til hvert enkelt teppe med stor respekt og forsiktighet. Ta kontakt med oss og vi vil vurdere ditt teppe sammen. SLIK FJERNER DU FLEKKER PÅ SEMSKET SKINN. Ingenting er mer irriterende enn å få flekker på lyst semsket skinn. Noe jeg alltid får på min semskede jakker.


Jeg tror kanskje jeg har tipset om det tidligere, men jeg deler igjen. Det rattet jeg har i min gamle Audi 1begynner bli nærmest som lim nå, klissete. Bruker dere et eller annet leather-care kit av noe slag (Swissvax etc) på det og, eller har dere noen andre gode triks å dele med meg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg