onsdag 7. februar 2018

Duker til runde bord

Duker til runde bord

Vi har bord til stilen, plassen og sofaen din. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Duker til runde bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. Men til et rundt bord trenger du jo selvfølgelig en rund duk.


I Princessbutikken finner du et utvalg av runde bordduker, enten i PVC, polyester, voks eller teflon. Materialet du velger, er avhengig av hvilken tilstelning du skal bruke duken til. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest.


En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Hør med renseri, de har ofte duker til utleie - mange til under hundrelappen pr stykk, de har også ofte duker som passer til runde og kvadratiske bord.


Duker til runde bord

Finnes også mange catering og andre utleieselskaper som leier ut duker til en ganske billig penge. Velg blant sesongens Duker i de riktige modellene. Handle enkelt online hos ellos.


Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og.


Slik dekker du ditt runde bord. Når du har valgt stoffet til en av våre duker , fått den sydd etter dine mål og levert hjem til deg, er det mange måter du kan dekke et vakkert bord på. Tekstiler til spisebord skaper en fin interiør hjemme i hverdager og spesielt til bryllup, bursdag, konfirmasjon, jul og andre høytider.


Sjekk også Individuell bestilling hos oss. Duker er en veldig bra og smart innredningsdetalj i hjemmet som kan piffe opp et ellers kjedelig bord. Det kan forandre hele inntrykket av hjemmet ditt med en fin duk. Finn et bord som passer til stilen, plassen og sofaen din.


Se utvalget vårt her. Billige og stilige designede bord. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Trenger du rund duk til festen?


Vi tilbyr forskjellige typer duker – de tradisjonelle myke dukene, som henger elegant nedover sidene på bordet og de moderne stretch-dukene, som pakker seg tett rundt bordet og dekker bordplaten og bena. Du kan få bordduker til runde bord i tillegg til rektangulære bord i mange forskjellige størrelser. Hos oss finner du flotte duker til både runde bord og firkantede. Fra Georg Jensen Damask kan vi også leverer skreddersydde duker i perfekt størrelse til akkurat ditt hjem.


Stort sortiment til markedets beste priser. Vi leverer på 3-virkedager. Södahls damaskduker fås også i en rund utgave med en diameter på 1cm. Runde damaskduker – Ø 1cm.


Damaskdukene er vevde duker i beste kvalitet. Bildene viser kun fargen og ikke fasongen på dukene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg