mandag 12. februar 2018

Impregnering jakke

Kjøp impregnering til jakker og uteklær hos oss. Sikker bataling og rask levering. Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Stort utvalg av jakker online. Det å forsøke en runde med impregnering er ofte langt rimeligere og vil la deg kunne få tilbake mange av de vannavvisende egenskapene til plagget. Vi har 1 fornøydgaranti.


Uansett hvilket produkt eller behandling du ønsker å bruke er det viktig at det er rent. Husk å bruk en impregnering som er laget for det materialet du ønsker å behandle. Vedlikehold og impregnering herre Ta vare på tøyet ditt, og det holder lenger. Miljøvennlig er det også. Jeg skjønner selvfølgelig at en vanlig jakke aldri blir en regnjakke, så jeg ordla meg visst litt feil der også.


Jeg ville bare høre om det går an å impregnere en jakke sånn at den holder litt bedre mot regnet. Den sprayen du nevner høres interessant ut, er det en spesiell type eller finnes det mange merker? Det er nok sprayen som har gitt deg den effekten du har fått.


Funker sikkert greit, men for å optimalisere pusteegenskapene i plagget bør du bruke såpe. Skitt, og ikke minst salter fra egen svette, tetter porene og det får du ikke bort uten vaskemiddel. Jeg vasket jakke , tørket den, også sprayet jeg den med nixvax spray og la den bare trekke inn og tørket over det overflødige som ble igjen med en klut. Men kanskje jeg rett og slett burde ha vasket den, tørket den også sprayet på impregnering også strøket den? Men tror du jeg får nye jakke nå da når den er så gammel som 3-år?


Impregnering jakke

Spray- impregnering er vanskelig å fordele jevnt. Flytende impregnering gjør på sin side stoffet vannavvisende både på ut- og innsiden, og kan dermed redusere pustende egenskaper. Her er flytende enklere.


Impregnering må gjentas. Testen viser også tydelig at selv om du har en vanntett sko med tex-membran, så er den åpenbart ingen gummistøvel. Norske helsemyndigheter anbefaler at du går 10. Les også: Visste du at impregnering kan være farlig?


Impregnering jakke

Da vi kjørte samme øvelse på den behandlete hansken og utsatte den for vannstråler over hele plagget mens vi beveget hånden, gikk det bra til å begynne med. Men så kjente vi fuktigheten. Ricaricati di stile con le proposte di Jakke del nostro assortimento. Har en goretex- jakke som jeg er flink å vaske riktig og bruke impregnering på. Men, finnes det noe i den bilpleie-relaterte verden som kan brukes til impregnering ? Har jo sett div videoer av stoffimpregnering som brukes på sko, men kan samme brukes på jakker?


Det er viktig å ikke glemme at ulike materialer krever ulik behandling. Resultatet ble imidlertid mye bedre med først vask med Nikwax vaskemiddel, så påføring av Nikwax impregnering med sprayflaske på våt jakke , etterfulgt av forsiktig hårføning av jakken. Lukter skikkelig kjemi av jakken etterpå men det går over etter et par turer i regnet. Foruten klassisk impregnering til sko og klær, tilbyr vi også beskyttende produkter for forskjellige typer utstyr. I utvalget vårt finner du alt fra impregnering med UV-beskyttelse for telt, til gummisparkel for tetting av for eksempel gummistøvler.


Impregnering jakke

Noen typer impregnering må aktiveres. Enkelte typer impregnering må aktiveres. Dette er tips som sikkert også kommer godt med dersom du har planlagt å kjøpe ny dunjakke. Da kan du i så fall begynne med å lese våre store test av dunjakker.


Slik som man sprayer på vått plagg for å mette ytterstoffet helt med impregnering. Kan hengetørkes (nikwax), mens noen typer trenger en runde i tørketrommelen for å aktiveres etter de har drypptørket. På sprayboks (eks. Fiberprotector). Denne prosessen kan du gjenta så lenge du har plagget.


Impregnering jakke

Nikwax har en rekke gode produkter spesielt rettet mot impregnering , og det er vel verdt pengene å kjøpe noe som vedlikeholder de gode egenskapene til Gore-tex plaggene dine. Vått vær er egentlig det verste sko og klær av skinn vet. En god impregnering skal beskytte skoene mot vann og smuss.


Derfor måtte vi sjekke hvilken som er best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg