torsdag 15. februar 2018

Maritim bordpynt

Maritim bordpynt

Her finner du en stor mengde festtilbehør. Det er høysesong for bordpynt i maritim stil. Nå spiser vi middagen ute ved sjøen, på båten, stranda eller kanskje brygga. Blå og hvite striper er et sikkerstikk og blander du i litt friske rødfarger, får du et flott og sommerlig bord.


Maritim bordpynt

Blikkfang - Kjøp maritim dekor til din utstilling. Se våre populære gamle og rustikke fiskegarn og flere typer fisk- og skalldyr i plast. Selskapsshop tilbyr ballonger, bordkort, bordkortholdere, løpere, bordpynt , bån lys, servietter, kakepynt m. Så smart i og med at dere skal ha det ved sjøen. Maritim bordpynt høres jo kjempe fint ut! Ser for meg blå og hvite blomster jeg da.


Uansett hvilken anledning så har vi det du måtte trenge, om det er til barnebursdag, babyshower eller til temafester og jubileum. I nettbutikken vår bugner det nå av maritime tekstiler! Ta deg en tur i fjæra å plukk skjell og san fyll opp glasslykten og sett lyset i! Vips så er lykta blitt sommerklar ;-) Denne lykta fra Riviera Maison er perfekt for dekorering! Sinkbøtter og krukker, hører også med til det. Dekor til et maritimt miljø finner du her.


Pynt et dekket bord til skalldyrfest, til hytta eller i hjemmet, eller skap et maritimt miljø i utstillingsvinduet. Engangsprodukter i serien søfart. Lav en maritim fest med både bordløber, kopper, talllerkner, servietter og pynt. En flot og elegant serie. Skal I lave en udstilling eller en fest med et maritimt tema, så finder I et stort udvalg af fiskenet, sejlgarnslysestager, strandskaller og kunstige fisk og skaldyr hos Brøndsholm.


De maritime dekorationsartikler vil uden tvivl skabe en vidunderlig stemning, hvor det føles som at være ved stranden, og man kan næsten høre havets brusen. Var der nogen som sagde fest? Hvad skal vi bruge som bordpynt ? Hvilke farver skal vi vælge? Yep, yep, tjek lige denne flotte maritime borddækning fundet hos CatchMyParty. Denne hjemmeside indholder uendeligt meget inspiration til fester.


Maritim bordpynt

Men vi vil nøjes med denne gang at se nærmere på deres Nautical Party, hvor der er mange billeder. Små søte skjell for dekor, og charms i båt. Den ene måken er til å henge i taket. Organsa Girlander Bilpynt, hvit med hvite roser og grønne blader, lengde meter. Ideell for bil og bord dekorasjon.


Etter å ha jobbet med renovering og oppussing av gamle hus i en årrekke, er jeg blitt i overkant interessert i interiør. Stilen min kan vel beskrives som nostalgisk. Når en bor så nær sjøen blr det også naturlig med innslag av røffe naturmaterialer og maritime detaljer. Jeg er veldig glad i kontraster. Ta en titt på de flotte bordløperene vi har.


Sizoweb, Sizoflor, Sizotwist og dekkebrikker. Match dukene med løpere, servietter, bestikk, serveringsboller og fat. Vi har også flotte Organza løpere.


På jakt etter tallerkener til festmiddagen? Besøk vår nettbutikk, se vårt utvalg og dekk festbordet sammen med Festkompaniet! Vi søger hele tiden efter nye produkter, og ved hvad der er behov for til barnedåb, konfirmation og bryllup.


Maritim bordpynt

Nydelige glitterkuler i gull, som er supre til å bruke som både bordpynt , rundt lys, i boller eller andre steder. De måler centimeter i diameter og en pakke inneholder kuler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg