fredag 9. februar 2018

Sengesett flanell

Sengesett flanell

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Sengesett flanell

Dekorer med detaljer fra Jotex. Enkel og billig handel på Cellbes. Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Behagelige og kreative sengesett i flanell.


Flanellsengesett består av 1 bomull og har en myk overflate. Våre flanellsengesett finnes i forskjellige farger og design, og du kan enkelt finne det sengesettet som passer din stil. Velg blant flanellsengesett i BASIC, PLUS og GOLD kvalitet. Velg mellom flanell , sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk.


Sengesett flanell

Myke og koselige sengesett i flanell. Hovdefjell flanell sengesett. Flanell føles lunt og mykt mot huden og passer perfekt for kalde nettet, eller deg som fryser lett. Flere farger og mønstre. Handle enkelt online hos ellos.


Drøm deg bort i lekre sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett , mens andre foretrekker tynne. Alle sengesett er Oeko-Tex sertifisert som er din garanti for en ren natts søvn. I tillegg er sengetøyet utviklet med komfort og varighet i fokus - det betyr at du får et sengesett som du kan være glad i lenge.


Når vi snakker om kvalitet på sengesett , så mener vi kvalitet i hver eneste tråd. Flanell er fremstilt av kardet garn som gir varen en mykhet og slitestyrke du kan leve lenge med. Sengetøy av ypperste kvalitet. Garnet i kombinasjon med børsting og mekanisk etterbehandling gjør at man får den optimale myke og varme kvaliteten som kjennetegner flanell.


Frisk opp soverommet med deilig og mykt flanellsengesett med nydelig. Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett. Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger.


Hos oss finner du et bredt utvalg av behagelig sengetøy til enkel, dobbel og kingsize dyner. Bestill enkelt fra vår nettbutikk! Flanell som er et mykt og varmt sengetøy som er behandlet for å få en loete ytterside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg