tirsdag 13. februar 2018

Listverk på bad

Listverk på bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Mega stort utvalg av badekar.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Listverk på hotellbad er et problemområde vi ofte ser. Fordi disse badene gjerne er små og det er kort avstand mellom dørlister og dusjen, er det store problemer med at listene tar skade. De kan ligge fint en stun men etter et halvt års tid begynner de å flasse, og etter enda litt tid får man råteproblemer.


Skal legge opp taklister på mitt nye bad som har gips i taket og fliser på veggen. Hvordan gå frem for å gjøre det enkleste med tanke på montering? Harsatt opp litt lister før, men da var det bare snakk om på gulvet med sponvegger, så ikke så vanskelig å montere da. Takker for tips som måtte komme. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil.


Listverk på bad

Kjøp på nett eller i butikk. William Treverk tåler det utroligste av vannpåvirkning, bare det er behandlet på riktig måte og får anledning til å tørke opp jevnlig. Ramme det inn med en bred og dekorativ list!


Lister er kronen på verket, og gjør rommet komplett og elegant. Utgjør det opp til millimeter her og der har vi fugemasser til dette, overmalbare om nødvendig. Er taket ujevnt, buet etc, må du overføre ujevnheten på listen ved å legge en tømmerblyant eller tjukk merkepenn mot taket mens noen holder listen vannrett og så føre blyanten langs taket og tegne ujevnheten over på lista.


Listverk på bad

Avløp og ventilasjon. Det er ufattelig mye raskere å beise på forhån enn etter at det er satt opp. Treff på 2varer funnet i 2varer. Blank maling på taklistene vil gi et markert skille mellom vegg og tak.


Da bør de males med samme matte glansgrad som taket. Buede og elegante linjer. Farger som spenner fra det diskrete til det markerte. Gnistrende flott finish og spennende kombinasjonsmuligheter. Finis representerer noe helt nytt innen listverk , og gjør listene til aktive interiørdetaljer i den moderne boligen.


Bak markedets mest elegante lister står den anerkjente designeren Hareide Design. Du kan velge mellom mange standardprofiler inspirert av forskjellige stilarter og tidsepoker, eller vi kan lage kopier av gamle utforminger. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


Tenk derfor på rommet som en helhet når du står overfor valg av listverk. Profilalternativene er mange enten du velger malt eller ubehandlet furu-, eik- eller MDF-lister. Størrelse, profil og fargevalg bidrar også mye til å påvirke romstørrelsen og inntrykket av takhøyden. Vi i XL-BYGG fører listverk fra de ledende leverandørene.


Skal du liste en innvendig vegg på grader, må listene kappes i grader begge veier på hver list. Som medlem på viivilla. Vær obs på at profilerte lister kan være mer vriene å kappe enn glatte.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg