mandag 5. februar 2018

Hjellegjerde hvilestol

Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Stoler skal være fine å sitte på, og å se på. Finn de nye stolene dine her. Hjellegjerde er en ledende norsk møbelprodusent.


Våre stoler er designet for å tilpasse seg kroppens behov for ergonomi, hvile og bevegelse. Våre møbler er tilpasset kroppens behov for ergonomi, hvile og bevegelse. Trinnløst regulerbar rygg og hendel for lås av funksjon med integrert fotskammel.


Når du virkelig trenger å slappe av har vi hvilestoler til deg. Du får både skinn og stoff hvilestoler. Ellinor relaxer er i serie med: Ellinor sofa. God komfort og sittestilling er prioritert i våre.


Her finner du mer enn forskjellige hvilestoler og lenestoler av god kvalitet. Kjøpe ny stol til stuen? Hos Møbelringen finner du et stort utvalg stoler og hvilestoler i god kvalitet. Se vårt utvalg av hvilestoler til stuen her!


Med en lenestol fra Bohus vil du alltid finne igjen hvilepulsen. Velg blant ulike fasonger og materialer, for optimal komfort. Hvilestol , recliner og suppleringsstol! Din Stordal stol har glidefunksjon samt nakkeregulering (tv- og hvileposisjon).


Klassisk, retro eller moderne? Understell i natur eik. Med denne fleksible møbelserien fra. Regulerbar rygg og nakkestøtte. Tekstilet tåler hard bruk i henhold til Møbelfakta.


Med en recliner-stol får du et praktisk og elegant møbel i ett! Lite brukt god -stol vurderes solgt! Grå i stoffet som er behagelig! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Med et smakfullt møblement kan du gjøre mye for ikke bare å etterlate et godt, men et imponerende førsteinntrykk. Det finnes neppe noen andre møbler med samme wow-effekt som en eksklusiv lenestol i vakkert design. Velg en hvilestol som gjenspeiler din stil og din personlighet, du får definitivt et statement i hjemmet ditt.


Soft og komfortabel hvilestol for maksimal hvilestilling. Utrolig god å sitte i! En sofa eller lenestol er viktige must haves for rolige og vakre øyeblikk. Hos oss finner du et bredt utvalg av varianter som kombinerer design.


Malin er en komfortabel hvilestol med trinnløs regulerbar rygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg