torsdag 1. februar 2018

Jotun maling tørketid

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.


Se mer og kontakt oss her!

Rask levering og super service! Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Puss med P120-P1papir for å fjerne eventuelle ujevnheter og kanter rundt skaden.


Påfør et strøk med egnet epoxyprimer, f. Antipest, og la det tørke.

To strøk er gjort på en kvel da malingen har kort tørketid. Det er lurt å fjerne maskeringsteipen før siste strøk er tørt, i tilfelle det har lurt seg litt maling under kanten på teipen. Sammenlign pris på Jotun maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Jotun har en egen uavhengig testavdeling, underlagt Jotun Research and Development. I tillegg benytter malingprodusenten både egne og eksterne yrkesutdannede malere for blindtester. I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land. Jotun tester på glans og farge, skittopptak, sopp- og algevekst, holdbarhet, påføringsevne, tørketid , reologi og heft. Minimum strøk (1µm tørr malingsfilm).


All endeved må mettes ekstra godt, - strøk vått-i-vått. For mer utførlig informasjon se sikkerhetsdatablad. Drygolin vindus- og dørmaling er en meget værbestandig oljemaling for høvlede flater. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden.


Les mer om vedlikeholdsintervall.

Underlag som er behandlet med linolje eller linoljeholdig beis, må rengjøres til bart treverk, da gammel linolje kan forårsake blæredannelse ved overbehandling med beis, dekkbeis eller maling. JOTUN TREOLJE KLAR 3L Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. Treoljen etterlater et pent oljet utseende.


Vask terrassen og fjern sopp og grønske, og gjør klar for sesongen med TREBITT terrassebeis. Husk at ett strøk beis er nok for å få et pent resultat! LADY BALANCE HVIT-BASE 3L Lady Balance fra Jotun gir et vakkert matt resultat og godt inneklima. Lady Balance er en interiørmaling som gir minimal lukt og har en gullsertifisering fra Eurofins Indoor Climate Comfort.


Farger kommer veldig godt frem med Lady Balance sin matte finish.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg