tirsdag 20. februar 2018

Farge skumring beis

Kjøp boken hos Adlibris! Nordens største bokutvalg på nett. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig?


Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Her er fjellets farger hentet inn med farge Stølsbrun på tømmerveggen, farge Morgenlød på panel og farge Kalkhvit i tak.

Parketten er behandlet med TreStjerner Gulvmatt. Lun stemning med farge Skumring på vegg og Lys Skumring i tak. Her har tømmerveggene fått et strøk med farge Skumring.


Mot den kan man fint velge en kontrastfarge i taket, som f. Hvit med avstrykning. Hei,tror det er operert med to brosjyrer. I den nyeste som kom står det lys skumring.


Uansett er lys skumring samme utgave som skumring , men lysere, og hvordan treverket ser ut fra før har alt å si i forhold til kartet. Grå er en nøytral farge som kan fremstå som blå, grønn, rosa og lilla.

Er fargen veldig lys kan den oppfattes som hvit. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Se farger som passer Kombiner med tapet. En glødende brun beis med dempede røde og brune toner. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven.


Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge. En nøytral grå mellomtone. En fin farge å kombinere med f. Lave priser og rask levering!


Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil. Hver eneste farge i vårt fargekart finnes også i fjellet, i bergarter, planter, mosekledde knauser og. Du kan velge mellom ferdigfarger, fra lys til helt mørk i beis serien og farger fra naturens eget fargekart i. Farger interiør balansert samspill fargerike sofaer. Terrassen er beiset med ett strøk Varg for et matt utseende.


Finn produkt i denne fargen. Inspirerende artikler med denne fargen. Se mer fargeinspirasjon.


Beis fører til mye jobb, men gulvet blir forholdsvis vedlikeholdsfritt i mange år hvis vi gjør et skikkelig arbeid og overholder tørketider (noe min tålmodighet ikke liker).

Dette er en beis , så da må gulvet lakkeres med mattlakk. Den mørke fargen som er brukt innvendig her er interiørbeis fra Jotun i fargen Sjøsand. Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin. De ligner på Drivved og Sjøsand fra Jotun. Vi er veldig fornøyd med disse fargene på tømmerveggene på hytta.


Kledningen må være tørr når du begynner å beise. Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder. Husk å mette endeveden (flere strøk vått-i-vått).


Unngå å beise i fuktig vær eller i direkte i sollys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg