tirsdag 27. februar 2018

Stavangerflint servise

Servise serier for Restauranter. Finn din favoritt hos oss! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Enkel og billig handel på Cellbes.

Velg mellom alle de populære seriene. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Et servise kunne bestå av over ulike former.


Det var alltid like stor spenning og risiko knyttet til lanseringen av nye modeller og dekorer. Vi kjenner ikke alle servisene som Inger Waage laget dekor til. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Denne tavlen følges av 1personer på Pinteret.

Stavangerflint Brunette tekanne fra Vintage og retro. Man kan altså skaffe seg et billig servise fra den tiden — noe som er spesielt populært blant studenter. Hvit med bilder i tre farger på lys blå fond. Har noen deler av et gammelt servise fra stavangerflint merka 54.


Er spent på om det finnes enda. Men super flot, og kan sagtens anvendes som skål. Alle delene er i god stand og har uskade. Dette gjør serviset svært allsidig, og kan brukes til både tilberedning, servering og oppbevaring av mat. Alle fire har vært upresise i markedsføringen.


Det fører til rot, masse rot. Når en bedrift markedsfører et servise hadde det mest naturlige vært å markedsføre de ulike delene under servisenavnet, ikke dekoren. Men ofte blir serviser solgt under dekornavnet. De er hele og fine, men noen er litt falmet og krakkelert, som må påregnes så gamle tallerkener.


Selges samlet kr 650. Flott å supplere med i samlingen eller kombinere med annet blått og hvitt servise. Figgjo produserer porselen med prisbelønnet design til det profesjonelle.

Hans mest kjente former er modellene Glatt, Standar Skaugum og Bygdøy. Formene ble masseprodusert utover 50-tallet , og påført mange ulike dekorer. Se flere ideer om Sparegris. Denne gang har gudbrandsdølen samarbeidet med kona og siddisen Marianne Berg Haalan og sammen har de funnet fram til over 7bilder og 2ulike dekorer. Dermed får de vist bredden og utviklingen i produksjonen.


Grønt servise med gullkanter, og sotet dekorkant. Ingen skader- alderen tatt. A collection particularly suitable for buffet dining.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg