mandag 12. februar 2018

Gamle messing lysestaker

Alt til cafe, hotell og restaurant. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Brukte før oppfinnelsen av elektrisitet, ble lysestaker laget av messing en sårt tiltrengt utilitaristisk dekorative, laget både for funksjon og skjønnhet av master håndverkere. Kan hentes eller sendes. Kjøper betaler evt frakt (maks 150kr, sendt som norgespakke).


Jobsilong wrote:Noen som kan fortelle hvor gamle disse to parene med lysestaker kan være? Samt om de har noen verdi eller er det loppermarkedmat? Det øverste paret ser for meg eldst ut med tanke på hvordan foten er festet til resten.


Gamle messing lysestaker

Kjøp og salg på auksjon og til fast pris. Nå har vi rentbrennende stearinlys med flettet veke i stedet for gamle dagers talglys med veke som trengte å snytes med lysesaks. Best priser på antikke lysestaker på QXL. Messing , kobber, tinn. Gamle messing lysestaker som er regulerbare for å kunne justere lyset på lysreflektoren.


Antikk kammerlysestake fra litteraten. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Selges i par, hele og pene. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.


Gamle messing lysestaker

Meget gamle messing lysestaker. Det er noen små forskjeller på stakene, men er nokså like. Det er jo hyggeligere å sette frem messing og kobber som er blankt og nypusset. Men akkurat som med sølvtøyet, er det et tiltak å gjøre det før fest og høytid hvor det er så mye annet som står på huskelisten.


Vi har testet ut seks kjerringråd. Jo enklere, jo bedre. Det er også store single antikk messing lysestaker som er dekorative i form. Her finner dere oppskriftene. Legg merke til fargen på lysestake.


Gamle messing lysestaker

Sjekk om det er en patina på lysestaken. Mange huseiere elsker messing og lenge for å få ekte autentisk stykker som lysarmaturer, lamper og lysestaker. Du kan føle på samme måte, men bekymre deg for at du vil bli lurt til å kjøpe en etterligning eller et stykke billig belagt med kobber. Flertallet av antikke messinglysestaker er solide, mens de fleste nye brikkene er ikke.


Mange har valgt å flytte tilbake til området i voksen alder, mens andre aldri flyttet ut, så gamle kjente vil nok sees mellom husene. Beliggende oppe på høydedraget gir flotte solforhold og utsikt fra Løvstakken via Krohnstadhøyden, ja faktisk til Askøy i det fjerne, via Fløyen og oppover byfjellene. Flotte gamle messing lysestaker fra FINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg