onsdag 21. februar 2018

Gang inspirasjon

Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Inspirasjon til entreen. I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene.


Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. De aller fleste av oss har en gang i boligen vår, enten vi nå bor i leilighet eller hus.

Det er de færreste av oss som kommer rett inn i husets oppholdsrom, så gangen fungerer på en måte som en sluse mellom inne og ute. Det lille rommet er også gjerne det første som møter oss når vi kommer inn av døra etter en hektisk dag. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang , soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Gangen er det første rommet som våre øyne møtes like etter å ha kommet inn i huset.


Ofte blir imidlertid det ordnede arrangementet forsømt, fordi det ikke er et rom hvor vi tilbringer det meste av vår ti men bare en gjennomgang. Bli møtt av en gang som smiler. Gangen er kanskje det stedet i huset hvor pulsen er høyest, det er her vi endevender rommet på jakt etter bilnøkler og gjenglemte matpakker.


Det er det første rommet som møter oss etter en lang dag på jobb.

Gangen er overgangen mellom inne og ute, og et sted det er viktig med godt lys. Her finner du våre beste tips og lamper til gangen. Det har de siste årene blitt mer populært, spesielt i de nordiske lan å følge trenden med flis i andre rom enn kun bad. I dag er flis et godt egnet materiale til laminat eller parkett.


Flis til stue, gang og soverom har en høy slitestyrke og holdbarhet. Med varmekabel støpt ned under, vil du få et lunt og godt gulv. Førsteinntrykk: Hvis du har en gang som lett blir rotete, er det lurt å unngå store speilflater.


Det er ikke bare du som speiles, men rotet også. Belysning: Ha både funksjon- og stemningsskapende belysning. Venter du gjester, vil du antagelig ikke flombelyse gangen, men gi gjestene en varm velkomst. Trenger du inspirasjon når du skal pusse opp hjemme? På denne siden kan du få noen flotte ideer til hvordan du kan skape drømmebadet og drømmekjøkkenet.


Her kan du finne forhandlere, montører, eller du kan ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang. Her får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser. Skal du planlegge din egen hage eller trenger du inspirasjon til hvordan du kan gjøre mer ut av hagen du allerede har.


Jeg er landskapsarkitekt og blogger om min egen hage og andre hager som inspirerer meg. Lekkert soverom Glass. Før du går i gang med å bestille skyvedører, er det et par ting som må tas hensyn til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg