fredag 9. februar 2018

Historiske tapeter sverige

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Borås Tapeter Boråstapeter är en svensk klassiker, med et spennende utvalg av tapeter fra ulike tidsepoker.


Tapetene har både mønster og uttrykk som vil gi rommet historisk stil og atmosfære. Spesialforretning for tapet og tekstil. Norges største nettbutikk. Som eneste i landet kan vi tilby historiske tapeter trykket for hånd.


Alt lages på bestilling så du får akkurat det du er på jakt etter. Enten det er en tro kopi av ditt eget mønster eller en søster eller kusine fra samme stilepoke. Duro erbjuder tapeter med skandinavisk design av hög kvalitet. Nu kan du tapetsera din tapet online hos oss för den bästa överblicken till ditt hem!


To av stuene har en fondvegg tapetsert med kopier av gamle, svenske tapeter. Sandberg tyg og tapet fra Sverige er klassiske tidløse tapeter med historisk og moderne preg. Har du rester av et gammelt tapet inne i veggen og ønsker å sette interiøret tilbake slik det var den gang, kan tapeter trykkes opp på ny. Dette er et eksklusivt håndtrykket produkt.


Du kan også finne kopier av tapeter fra samme periode som prøven din. Mange av de store tapetprodusentene trykker fortsatt historiske. Den historiske tapetkolleksjonen Anno består av originalmønstre med en kulturhistorisk arv som vi har valgt å forvalte og holde levende. De historiske tapetene kommer blant annet fra slott og herregårder, og de har alle en ekte historie å fortelle.


Se alle tapetene her! De fleste som kjenner meg vet at jeg er glad i gamle hus, møbler og tapeter. Helt siden jeg var liten har jeg malt møbler selv og trukket om stoler, det gir interiøret mer personlig preg. Tapetene er et resultat av et samarbeid mellom Riksantivaren og bygningsvernspesialist Else Sprossa Rønnevig. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Super bilferie i Sverige med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Norsk arv er Historiske Norske Tapeter godkjent av Riksantikvaren. Tapet trykket etter gammel metode i linoljeforsterket limtrykk med biologisk nedbrytbare farger og celluloselim.


En omfattende og arbeidskrevende prosess som gir en nydelig dybde i mønsteret og et svært vakkert historisk uttrykk. Overflaten er forsterket i forhold til tidligere slik at det nå tåler å bli tørket av med en fuktig klut. Gammalsvenska tapeter. En tapetkollektion från Duro bestående av kopior av äldre originaltapeter, noggrant uppritade och återskapade. I kollektionen finns äldre tapeter i renässans, rokoko, gustaviansk och allmogestil samt tapeter i sekelskiftesstil, jugend och 20-talets art déco-stilar representerade.


Molo as - Produkter - tapet - tapeter - tapetbord - historiske tapeter - Norsk Arv NYHETER. Dørvridere og drahåndtak. Låser, ringeklokker og tilbehør. Tapetorama - ledande på tapeter och tyger.


Sverige var nøytralt under begge verdenskrigene, og bygde opp en omfattende velferdsstat og svært høy levestandard etter andre verdenskrig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg