tirsdag 13. februar 2018

Elvang pledd salg

Elvang pledd salg

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Ved et besøk på et lokalt marked oppdaget de alpakkaullen og forelsket seg i dens mykhet, eleganse og varme. De tok med seg noen tepper hjem til Danmark og det tok ikke lang tid før forretningsideen vokste frem.


Alpakka fibre er høy verdsatt med sine ekstraordinære bløte og slitesterke kvaliteter. De varmer mer enn andre naturlige fiber og er allergivennlig. Hvor himmel og hav møtes. En ekte hyllest til vevekunsten.


Ullpleddet laget av alpakkaull, saueull, og mikrofiber. Gi nytt liv til interiøret med dette flotte pleddet i den nydeligste gulfarge. Pleddet er dekorert med et diskrè mønster, og den lette vatteringen sørger for å holde deg varm på kalde dager. Kombiner gjerne Ninna pledd med andre tekstiler for en unik og personlig look i hjemmet.


Der ble de kjent med alpakkaen og dens betydning som husdyr gjennom flere tusen år. De kjøpte med seg noen pledd vevd av den myke alpakkaullen, og hjemme i Danmark ble familie og venner svært begeistret for de myke, varme og elegante pleddene. I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Vi har både ensfargede og mønstrede ullpled i både duse og sterkere farger. Med andre ord: her kan du finne et lekkert pledd som, i tillegg til å varme deg, gjør sitt for å skape et lunt og lekkert uttrykk i rommet.


Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Pledd til restaurant, hotell og bar. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Inca Stones er inspirert av byggverkene fra Inka-riket i Sør-Amerika.


Nøye utvalgte steinblokker i enorme byggverk. Et klassisk og lekkert pledd i fine toner. Materiale: alpakka ull, saueull og microfiber. Størrelse: 130×2cm. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres.


Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design. Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. Horizon er en ekte hyllest til vevekunsten.


Rimelige priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg