torsdag 8. februar 2018

Gnistfanger netting

Stilren gnistfanger som hindrer at gnistene kommer ut på gulvet. Mål midtseksjon: Bx Hx Dcm. Mål sideseksjon: Bx Hx Dcm. Kjetting til kjele 19- Kjøp. Gnistfanger finner du på Peissett.


Se det fulle sortiment på ett sted. Uten ornament, glatt kant. Registrer deg her Glemt passord? Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Trenger til diverse hjemme, bl. Hvem selger dette i løsvekt?


Ser biltema har netting til å ha i grillen på bil, men dette. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Allsidighet og fleksibilitet, samt stor kunnskap om markedet er vår styrke! Nisjemetall AS leverer bla til mekanisk industri, bygg og anlegg, oppdretts- og. Løse ben som skus fast i hull i bunnen.


Lurer du på noe kan du benytte kontaktskjema under eller sende e-post til. Både på rull og som panel. Mange ulike materialvalg kan. Med en peis i rustfritt stål kan du enkelt forlenge utesesongen. Nyt kveldene foran åpen ild fra vår HERMAPRO utepeis.


Peisen leveres med fire svingbare gummihjul, og flyttes enkelt dit du vil ha den – selv når den er i bruk. Den kan også leveres med gnistfanger som du enkelt svinger til og fra. Redskap og utstyr til vedfyring. Rengjør komfyren eller vedovnen med praktisk spesialverktøy. Plasser en kaminvifte på vedovnen og la den spre varmen rundt i rommet.


På en hytte jeg har vært på hadde de gnistfanger som var som en gardin i strikket metall. Det var veldig kjekt fordi den var på plass hele tiden og vi kunne trekke den for når det var behov. For oss som har peis med hevedør hadde det vært ideelt med en slik gardin montert inne bak glasset. Jeg har en peis med en løs gnistfanger pr i dag.


Gnistfanger netting

I forbindelse med oppussing kunne jeg tenke meg en ny gnistfanger i samme størrelse. Noen som har noen linker til noen litt mer moderne utgaver? Peistilbehør gjør peiskosen enda hyggeligere.


I vårt utvalg finner du bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg