onsdag 7. februar 2018

Lite tørkeskap

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Et tørkeskap tørker klesvask og vått yttertøy.


Våre tørkeskap med kondens passer i de fleste rom, skapene uten ventilasjon kobles til en ventil på badet eller.

Der man tidligere måtte henge disse plaggene rundt omkring i rommet, eller legger flatt på ulike overflater, kan man må henge disse enkelt opp i et tørkeskap. Smart oppbevaring i gangen, ikke minst plassering av sko, er en kjent problemstilling. Klærne skal også ha mulighet til å tørke.


Sammenlign pris på tørkeskap. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Du kan stille inn varmen selv og et tørkeskap vil aldri slite ut klærne dine.

Om du er redd for at det vil ta enda mer plass i hjemmet ditt, kan du alltids kjøpe et lite tørkeskap , de er også billigere. Et praktisk, sensorstyrt tørkeskap med varmepumpeteknologi, som sørger for effektiv tørking av både klesplagg og større tekstiler som håndklær og sengetøy. Skånsom behandling på lave temperaturer. Jeg har anskaffet tørkeskap her hjemme og til barnehagen, og de kostet meg totalt 3kroner mener jeg å huske (disse gis jo bort på finn.no). Min VV bereder i dagens hus (uten vannbåren) gir hvertfall ikke nok varme til fornuftig tørkehastighet.


Du kan også kjøpe et lite tørkeskap som kan minne litt om en kommode når det kommer til størrelse. Disse vil nok ikke ha like mye plass som vanlige tørkeskap , og de har vanligvis tre etasjer som ligner på sko-hyller, men du kan tørke helt vanlige klær der også. En av tørkeskapets fordeler er at det tar opp en relativt liten gulvflate i forhold til hvor mye vask man kan henge i det.


Man får med andre ord plass til kg tøy fra vaskemaskinen uten problemer. Gjør hverdagen enklere med LG Styler. Det innovative dampklesskapet reduserer rynker og lukt, kun ved hjelp av rent vann. Skapet renser og tørker skjorter, dresser, sportstøy, sengetøy, barneleker og mye mer på så lite som minutter.


Med lite vaskerom (kvm) velger vi toppmodellen til Miele og et topp tørkeskap. Disse tar opp hver seg 60x60cm gulvplass. Nimo har kommet med et nytt tørkeskap som fungerer etter samme prinsipp som kondenstørketrommel.


Dvs at du ikke er avhengig av avtrekk.

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. I barnehagen vår har de et tørkeskap i garderoben. Tørkeskapet tar alt som ikke går i tørketrommelen.


Men det er ikke ment for at vi skal tørke våte dresser der. Det blir som oftest brukt når barna er ute ganger om dagen og blir våte i mellomtiden. Eller hvis vi har hatt med yttertøy hjem som ikke har rukket å tørke i løpet av natta.


Så henger vi det der og skrur på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg