tirsdag 27. februar 2018

Haukaas møbler og interiør

Kjøp møbler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Rask og enkel handel på Ellos. Møbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Haukaas har lange tradisjoner, og vi formidler det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler. Noen designere skiller seg ut fra mengden, og vi presenterer her et utvalg av våre ikoner. Ordinære åpningstider: Mandag-fredag 10. Flinke folk med god kompetanse og nok tid.


Haukaas møbler og interiør er en butikk med lange tradisjoner. Visjonen er å formidle det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler og lamper som er tegnet av annerkjente arkitekter. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Haukaas møbler og interiør

Haukaas bygget sitt eget verksted på Hinna i Stavanger, hvor han tegnet og produserte møbler på bestilling. Vår visjon er å ha et bredt utvalg kvalitetsmøbler og gi god service. Kom og la deg inspirere av vår utstilling som viser alt fra klassiske møbler til spennende nye trender. Kjente merkevarer til gode priser.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. De ønsker at kunder skal trives og inspireres. Velkommen til Haukaas for en omvisning og prat om. Du kan ikke søke uten å skrive minst et ord med tegn. Vennligst oppgi en verdi.


Du må ha minst ett søkeord med minst tegn. Kundeveiledning og salg av møbler og interiør - Forefallende butikkarbeid. Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom. Bestill på nett eller hent i butikk.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Selskapsform, Privat aksjeselskap. Interessante og skapende fremtidsmuligheter for den rette person.


Registrer deg i CV-database. Forankret i gode håndverkstradisjoner, startet med egenproduksjon, siden i samarbeid med ledende skandinaviske møbelprodusenter, for å gi våre kunder en opplevelse. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Hafrsfjord.


Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Larsens interiørdesignselskap vil innrede med møblene i kjeden. Foto: Jysk Lars Larsen vil ta opp putekrigen og dekorere hotell med noen av gruppens mange møbler.


Loftet Interiør er interiørbutikk med sjel og historie. Vi tror på profesjonell veiledning og personlig service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg