torsdag 22. februar 2018

Sprøytemaling av møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Kjente merkevarer til gode priser. Vi gjennomfører alle typer innendørs og utendørs maleoppdrag, store som små.


Vi har også et eget malerverksted for sprøytemaling av møbler og kjøkkenfronter, og tilbyr gulvlegging og tapetsering. Valg av malingstype avhenger av bruksområdet: Skal du lakkere møbler ?

Male veggene i et rom? Dette gir en flott finish. Med et grundig forarbeid kan gamle og slitte overflater bli som ny, og man kan puste nytt liv i møbler som trenger renovering.


Presno Sprøyteservice har tolv års erfaring med overflatebehandling av treverk som kjøkkenfronter, sprosser, innedører møbler og lignende Presno Sprøyteservice har nå flyttet til Tangen allè på Hisøya utenfor Arendal. Vi holder til i den gule bygningen inn porten til høyre, ned mot vannet. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Er på jakt etter råd angående sprøytelakkering av tremøbler osv til hytta.


Og her inne er det jo folk med masse kunskap om alt så må ihverfall prøve.

Har kompressor så tenkte litt rundt det å sprøytelakkere møbler osv. Den perfekte løsningen for deg som er fascinert av gamle, antikke møbler , og som har sans for eksklusivt interiør i. Vi har over års erfaring med sprøytemaling , innendørs og utendørs, og kan gi. Våre medarbeidere vil alltid være påpasselige med å dekke til møbler eller. Alle dørene er profilerte og alle utenom en er lakkerte fra før.


Hommersåk , Fredag 06. I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter, innredninger, møbler , dører, vinduer og andre elementer. Er meget godt fornøyd med den, men som det står må man passe litt på når man. Omlakkering av gamle kjøkkenfronter, dører og møbler er rimelig og miljøvennlig. Kjøp brukte klær og møbler.


Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Har du hagen full av møbler som skriker etter et malingsstrøk, eller vurderer du å male kjøkkeninnredningen før høsten setter inn, kan fristelsen til å gå for den tilsynelatende enkleste løsningen være stor. Enkelte hevder at jobben går raskere med bruk av en malingssprøyte, og at det også er langt morsommere.

Kjøkkenfornying-Agder – sprøytemaling arbeid på gamle kjøkken møbler , benkeplater. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. Lakkering av dører, møbler og annet i tre, plast og metall. I utgangspunktet gis det tilbud på mattsliping og lakkering om ikke annet er avtalt, ønsker du reperasjoner og utbedringer av riper og hakk vil dette komme som tillegg.


Vil du bare mattslipe en lakkert overflate på et møbel , velger du ennå finere slipepapir, for eksempel 4eller bare 600. Har brukt denne sprøyten til å male bla møbler , vegger og tak. Støvsug godt, også rommet der du arbeider.


Tørk deretter av gjenstanden som skal lakkeres med en fuktig, godt oppvridd microfiberklut. Hvert eneste støvkorn må bort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg