fredag 23. november 2018

Farging av skinn

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Fri frakt over 499kr.


Autorisert forhandler. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra Eleven.

Handle raskt og trygt på nettet. Skinn kommer i bare én naturlig finish, og med litt hjelp og riktig vannbaserte produkter kan du enkelt reparere skinn , gjenopprette skinn farge, og gjøre det mykt og smidig igjen. Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien.


Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Lærfarge dekker over alt av narvsverte, oil dyes, hi-liters, leather stains og øvrige stains. Alle typer skinn trenger regelmessig pleie og vedlikehold.


Vi i Oslo-Skinnspesialisten AS tilbyr farging og restaurering av skinn som er falmet eller har deler hvor fargen er slitt vekk. Til farging av lær, skinn og huder bør man bruke godt utstyr.

Vi tilbyr svamper, bomullspinner, pensler og saueull - samt også merkepenn fra Tandy som egner seg godt til oppmerking på lær og skinn. Ved farging av dekkfarget skinn og lær vil fargen ikke komme dypt ned i porene på skinnet, men vil ligge festet til overflaten, dette er det samme som når skinnet ble farget på garveriet. Tysk kvalitet, utviklet og fremstilt hos Lederzentrum, Tyskland.


Dette kan du gjøre selv! SW healer) En ting er jo å farge opp igjen litt selv med SW healer, men å endre fargen helt blir vel en helt annen fremmgangsmåte vil jeg tro? Kan ikke si jeg har sett noen gjort dette selv noen gang? Nøyaktig arbeid med farging eller lokalt liming arbeid er lettere hvis du bruker mini penselen. For overflatepleie anbefaler vi pleie med Leather Protector.


Leather Protector med dens antioksidanter stopper forfallet av læret, og UV-filtre beskytter overflater av gammelt og verdifullt skinn mot falming. Kvaliteten og levetiden for skinn reduseres dramatisk om du ikke gjør et minimum av vedlikehold. I tillegg får læret en jevn overflate. For mange av oss kan dette være helt unødig å si, men det er faktisk mange der ute som tror at skinn er ”evigvarende” uten å gjøre noe som helst. Vi måtte farge før fargen ble helt slik vi ville.


Det mest vellykkede skinnet var faktisk en mislykket farging av lilla som ble lys pudderrosa (til venstre på bildet). Det første ble nesten selvlysende rosa (t.h.), men vi kan bruke alle og fikk tre skinn for det vi måtte ha betalt for et. Sørg for at du har en stor arbeidsplass og beskytte klærne når du arbeider med forberedelse materialer og fargestoff.


For materialer som er vegetabilsk garvet ( skinn til bokbind og porteføljevarer), brukes syrefargestoffer og basiske fargestoffer. Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc.

Hos Skinnassistanse kan du være trygg på at du. Vi har spesialisert oss på farging , rens og reparasjon av skinn som enten er falmet eller fargeslitt. Vi gjør om igjen de to siste prossessene som blir gjort på garveriet – toppfarging og toppfinish. Det gir en naturlig matt skinnfarge og kan poleres blankere om man vil.


Du må ikke finne på å lakke skinn med vinyllakk! Det er flytende som vann og trekker godt inn. Du tetter porene slik at det ikke opptar polish seinere og det tørker ut og kan krakkelere over tid. Men på solskjermene går det greit for det er ikke ekte skinn. Har du slitte eller stygge skinnseter?


Vi benytter et av verdens mest anerkjente merker for skinnfarging og. Skinn er både lekkert, behagelig og slitesterkt, og dersom du behandler materialet riktig (med impregnering, regelmessig pussing, rengjøring etc.), vil skoene kunne vare lenge – gjerne i mange år! Farging av skinn Gamle skinnseter blir som nye!


LES OGSÅ: Disse støvlettene er fortsatt trendy FARGET OOgså disse støvlettene har blitt farget om med svart spraymaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg