mandag 26. november 2018

Luxaflex skeidar

Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Se vårt store utvalg. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Sjekk ut Luxaflex Skeidar. For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. Les mer om vår cookie politikk.


De passer både de minste vinduene og de mer omfattende vindusseksjoner, alt fra runde vinduer til vinduer med ulike vinkler samt takvinduer. Du finner hardwaren i seks forskjellige farger. Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov.


Samtidig får du mulighet til å utforske de forskjellige målbestilte kolleksjonene, som rommer gardiner i alle verdens farger, mønstre og strukturer. Gjelder kun til og med 27. Se alle de gode tilbudene her. Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør, med et stort utvalg av produkter i et bredt spekter av prisklasser. Vi setter vinduet i fokus.


Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt. Designmøbler og interiør i kvalitet som varer. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. De vannrette roterende lamellene gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning. Kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg av alle regnbuens farger, modeller og lamellbredder som gjør at du kan forvandle hvilket som helst rom til din helt egne stil.


Tre-persienner fra Luxaflex er vakker og stilren solskjerming som gir en varm og lun stemning i hjemmet. Det naturlige treverket er elegant og flott å se på, samtidig som det byr på et hint av natur. Disse er fra Skeidar og heter Boston. Absolutt ikke hørt av minimalistisk levende utvikling? Flagrende rullegardin blomstrer på Samsø.


Plissegardiner Skeidar bytt ut med. Laget av solid bambus , kan det brukes utendørs året rundt. Ny pris gis bort ved henting Knaggrekke fra skeidar , samme serie som. Jobber turnus, trenger derfor tips om rullegardin e. Lampe fra Skeidar – Bredt utvalg og gode priser. Noen som vet hvor man kan få tak i gardiner som bare er tråder som.


Gardiner foran de små vinduene gjorde at de ikke slapp inn så mye lys. Rullegardiner er tilbake for fullt. Klassisk, elegant og slank design med enkle linjer. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg