onsdag 28. november 2018

Male kjøkken før etter

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Oppussing av kjøkken kan fort bli svært kostnadskrevende.


Male kjøkken før etter

Har du derimot kjøpt ny kjøkkeninnredning i hjemmet ditt, kan den gamle innredningen få nytt liv på hytta. Puss opp den gamle kjøkkeninnredningen. Det er sjelden skrogene på kjøkkenet som er slitt, og ofte holder det å male de gamle frontene. Furu var et gjennomgående tema, samt at man på gulvet hadde valgt røde fliser.


Det var på tide med en oppgradering, og etter noen runder med meg selv valgte jeg en løsning med sort kjøkkeninnredning. Så er du klar til å male – uansett om dørene dine var glatte fra før av, eller om du har fjernet utskjæringer. Mal dørene med en Fix grunning som gjør at malingen hefter bedre senere.


Flügger stilhistoriske fargekart. Etter FørDet er dyrt å bytte ut et helt kjøkken ! Heldigvis er det ofte mulig å bare male skap og dører. Da vi flyttet inn i huset vårt var det et ganske nytt kirsebærkjøkken. Vi hadde hatt noe lignende i flere år i det forrige huset vårt, og vi var veldig klar for en forandring.


Jeg sitter ofte her på kjøkkenet og spiser frokost og lunsj, og nå er det ekstra koselig, synes jeg. Jeg nyter gjerne kaffekoppen litt lenger. Rommet har blitt så lunt og fått en bedre atmosfære. Det eneste vi lurer på nå er om gulvet kanskje er i litt feil gråtone sammen med veggen.


Male kjøkken før etter

Kanskje vi skal male det hvitt etter hvert? Skal du male på kjøkkenet , er det viktig å tenke at du skal leve med valget ditt en stund. Alt tar ti men det er viktig å gjøre et godt grunnarbei understreker Owren. Hun legger til at kjøkkenet er et sted med mye fett.


Og at du derfor må vaske og skylle skapdørene skikkelig før du går i gang med resten av malearbeidet. Da er endelig kjøkkenet helt ferdig og klart til å vises frem! Hvor fint ble ikke dette? Jeg elsker det virkelig og det har allerede blitt en kjær plass for alle i familien med frokost på fjøla, eller kaffekopp og en tallerken med frokost på den fantastisk fine benken som ble akkurat som jeg ville ha den!


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Legg så et strøk med vannbasert heftgrunning.


Det er alltid lurt å legge en liten prøve på et ikke synlig sted når en skal male ting som ikke er helt etter boka La den tørke et par timer, sett en maskeringstape over og la denne sitte noen timer før du napper den vekk. Først, tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger, snille dere! Veldig hyggelig at flere er blitt inspirert til å fornye kjøkkenet ! Jeg har fått en del spørsmål på INSTAGRAM om fremgangsmåte, navn på farge, type maling osv. Huset hadde kjøkken fra Strai fra før av, så det vi gjorde helt først var å demontere alle skapdørene og male alle flater i fargen chi. Vi byttet også ut flisene over benken og fikk montert en benk under vinduet.


Male kjøkken før etter

Kjøkken før og etter. Dette er kanskje ikke den enkleste fornyelsen, men fint ble det! Kristine og Lars ønsket seg et strammere og mer moderne kjøkken , og slik ble resultatet. Man hører ofte at sort ikke egner seg i små rom, sort vil få rommet til å virke mindre.


Men i god kombinasjon med lyse jordtoner og hvite kontraster er dette en. Overflatene på kjøkkenet har nemlig en tendens til å bli ekstra fettete, og da vil ikke malingen feste ordentlig. Vask: Det er alltid viktig å vaske overflater som skal males godt. Velg et vaskemiddel med gode fettløsende egenskaper.


La det tørke godt, slik at det er helt tørt før du begynner å male. FØR OG ETTER : Det var unødvendig å bytte ut det robuste kjøkkenet. Men jeg har i tre år drømt om å male kjøkkeninredningen. Ingenting er mer gøy enn før og etterbilder når man pusser opp noe. Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling.


For ønsker du et nytt uttrykk på kjøkkenet ditt uten å bytte det ut, kan maling av kjøkkenfrontene være et rimelig og forholdsvis enkelt alternativ. Men hvordan bør du gå frem når du skal male kjøkkenfronter? Og er det flere måter å gjøre det på? Det er lurt å ha utstyret i orden før du setter i gang med jobben. Der er faktisk mange ting på bad og kjøkken som vi vanlige.


Male kjøkken før etter

Følg denne handlelisten før du. Fant et bilde fra før vi malte og fikk ny vifte på kjøkkenet. Bildet er tatt like etter vi flyttet inn, da var det gule vegger i de fleste rom, og den store viften var ikke akkurat en skjønnhet.


Med gule vegger og kjøkkenbenk i heltre ble det veldig gult på kjøkkenet som dere gjerne ser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg