mandag 19. november 2018

Magnor god jul krus

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka!


Magnor glassverk historisk i Norge. I den sammenheng har vi det siste året måtte se på de fargene som er benyttet i vårt God Jul porselen.

Forespørsler om delsalg vil ikke bli besvart. Må kunne hentes da dette blir for stort og tungt til å kunne sendes forsvarlig. Kun seriøse henvendelser! Pris kan diskuteres ved rask avgjørelse, men ingen skambud.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Suppetallerkener, krus og asjetter m.

Når god drikke nytes av riktige og elegante glass, heves stemningen rundt bordet. La Simen Staalnacke bringe god design i kombinasjon med. Liten akevitt karaffel med glass som kork. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Rosendahl mener at god design skal brukes, nytes og være med på å gjøre hver dag vakker. De samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag og ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Få julesteming med lakris- og sjokoladepralin krydret med Kalabrisk rålakris.


Langkokt salt lakrits omgitt av hvit sjokolade smaksatt med kanel, kardemumme. Videre finner man hjerteformede fat og former, samt en egen hjerteformet terrin. Nissens jul består av et bredt utvalg med ulike fat og serveringsverktøy, samt ulike kopper og krus.


Nissens Jul er et klassisk juleservise som vil hente frem gamle tradisjoner, og sammen med gjestene skape nye minner for fremtidige julefeiringer. CAP classique vannglass og pure black sort matt bestikk. Ekstra god service og fagkunnskaper.


Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer).

Var innom en sjapp tur på lørdag min før stengetid. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Viss de får det, når blir det. I høst er det stjerner som gjelder, og helst i gull, sier Finn Schjøll.


Stella Polaris består av stjerneformet telykt i klar, sølv eller gull, og lekkert porselen i tre deler ( krus , asjett og skål). Julepynt som tilfører god stemning i heimen. Dekoratøren vår, Claudia Dietze, har sørget for at du kan handle i vakre omgivelser. Se dekorasjonstipsene hennes om hvordan du kan få et lekkert julehjem på side 13. Butikksjef Iselin Aasebø gir deg de beste julegavetipsene på side 27.


Les også om hvilke kjøkkenprodukter avdelingsleder Else Winson anbefaler til jul på side 18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg