mandag 19. november 2018

Sengeteppe enkeltseng

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Finn dine favoritter! Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! En god dag starter kvelden før. Velg blant mengder av sengetepper til enkeltsenger i ulike farger og materialer.


Handle enkelt online hos. Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Vi har et bredt utvalg sengetepper med forskjellig design, farge og materialer.


Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt.

Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng. Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen.


De lysa fargene og det enkle designet gjør at det matcher lett med produkter i myke pastellfarger eller det stikk motsatte – kryddersterke farger. Til enkeltseng eller dobbeltseng, Enkeltseng 180×2cm. Dobbeltseng: 260×2cm. Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene. Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss.


Det skal være enkelt å få tak i oss! Vi svarer alltid på henvendelser så fort vi kan. Vi forsøker å svare innen timer på hverdager, og lover å alltid svare.


ELINA sengeteppe - Enkeltseng 180x2cm. Re opp sengen med et sengeteppe i fløyel som gir rommet en vakker glans og myk følelse. Materiale: 1 polyester. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Gratis frakt og levering innen dager!

Hos Rusta finner du flere flotte alternativ i ulike stiler, størrelser og farger. Blanda gjerne tekstiler med ulike strukturer for en innbydende atmosfære i soverommet. Velg sengeteppe etter din personlige stil for å skape et soverom du trives i! Vakkert dekorvevet sengeteppe i kraftig bomullskvalitet.


Passer fint til enkeltseng , men er også lekkert på tvers over dobbeltsengens nedre del. Match gjerne med Mumbai hotellputevar i samme kvalitet. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Kan brukes som sengeteppe til enkeltseng eller som et stort pledd. Nyt et rustikt og elegant sengeteppe i forseggjort bomullsstoff.


Størrelse: 180x2cm. Beskrivelse: Vattert sengeteppe for enkeltseng. Vendbart med foldet overside og glatt bakside. Vedlikeholdsråd: Håndvask. Spar Kjøps Nyhetsbrev.


Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med i vår vipklubb. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg