torsdag 29. november 2018

Rattkjelke for voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Finn laveste nettpris her. Hos XXL har vi rattkjelker til barn og voksne. Kjøp ny rattkjelke og få en vinter fylt med fart og moro.


Vi har et stort utvalg av akebrett, rattkjelker og miniski til barn og voksne , samt flere akebrett til som passer til baby.

Hos oss i XXL har vi alltid fri retur, dagers prisløfte og 1 fornøyd garanti, også på nett. Se hele utvalget og finn din favoritt i dag. Gjør vinteren til den aller gøyeste årstiden! Gjenskap opplevelsen fra barndommen – den klare og hvite vinterdagen, der du suste av sted på rattkjelken. Sprutende gnistregn under meiene.


Espegard Rattkjelke er håndlaget til minste detalj. Bygd for lek, vinter etter vinter.

God rask snowracer med god plass til to voksne og et barn. Men kastet windern så strengen får i dag er pakket rundt rattet. Akebrett som passer for voksne ? Er heldigvis ikkje blitt for gammal til å køyre akebrett, men den vanlegaste typen er for liten. Skulle gjerne hatt nokre som er litt større.


Bør hovudsakleg være laga i plast. TV Hjelper deg har testet elleve akebrett med og uten styring og brems. Vinneren er like gøy for voksne som for barn. BMX-sykkel med ski på, så kjempeartig ut. Med en rattkjelke forventer vi at rattet skal ha en viss effekt.


Det synes vi ikke den har, den vil rett og slett ikke gjøre som vi vil. Vi sliter også med at vi hele tiden sklir av setet i svingene. Og, nei - svingene vi får gjort med denne er ikke veldig krappe.


Plass til et barn og en voksen. Stiga Snowracer er en klassisk, stødig og robust snowracer som er superrask. Alt dette finner du hos Europris!

Den har effektiv brems, sikkerhetsratt og utbyttbare ski. Morsom å kjøre for både barn og voksne. For mange barn (og voksne ) er matpakken selve høydepunktet i hverdagen.


Hva har mamma eller pappa puttet oppi matboksen idag tro? Noen er nette og små og passer best for barnehagebarn, mens andre er større og har flere muligheter for å adskille maten. Stort utvalg av vinterleker fra merker Stiga, Hamax og Dantoy - Lekekassen.


Hvis dere støter borti noe eller velter, kan det bli et veldig press på barnet bakfra. Vær også obs på at hvis dere sitter på rattkjelke og barnet får rattet i magen, kan det i verste fall gi skader på indre organer. Hodeskader kan oppstå i akebakken som andre steder.


Det kan være lurt å bruke hjelm. Angående SnowRacer XL, så er det IKKE plass til to voksne på den. Da blir det sjukt intimt isåfall. Den passer til en voksen, og ikke noe mer.


Ramma er derimot ikke forsterket på noen som helst måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg