torsdag 22. november 2018

Liten stige

Stort utvalg av stabile stiger og stillas hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her!

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Med stiger når du høyere når prosjektet krever det. Hos Jula har vi stiger og stillaser beregnet for alle arbeidsoppgaver.


Med en stabil plattform eller stige å stå på gjør du jobben mye tryggere og reduserer risikoen for å falle og skade deg. Teleskopstigene finnes i ulike lengder, og tar liten plass når de lagres. Også gardintrappene og trappestigene finnes i ulike størrelser med forskjellig antall trinn.


Lekeborg liten med sklie, klatrevegg, stige. Skal du opp i høyere nivåer, så er det lurt å investere i en ordentlig god stige.

Du kan for eksempel legge taket ditt helt selv! Du finner både stige , takpapp og annet nødvendig tilbehør her hos oss på Byggmax. MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. LES OGSÅ: Vær obs på dette når du bruker stige hjemme.


Hvor høy stige som er nødvendig er en vurderingssak. Selv om man har et høyt hus er det ikke nødvendigvis behov for en stige som skal rekke helt opp til mønet. Det avhenger av hva man trenger stigen til og hva som overlates til andre løsninger.


Da kan det være kjekt med noen ekstra meter i form av en stige eller gardintrapp! Vi hjelper deg med å lykkes med alle små og store prosjekter rundt i hjemmet og ute i hagen. En stige kommer godt med når du for eksempel skal male både inne og ute, trimme tretoppene i hagen eller når du skal ta fatt på vindusvasken.


Forskjellige typer stige. Du bør velge stige alt etter hvor du skal bruke den og hvilke oppgaver du skal utføre. Det er ikke det samme hvis du skal sette opp en lampe i taket på soverommet, og hvis du skal ut og fikse parabolen på et toetasjes hus. Vanlige stiger Hvis boligen din bare har en etasje, er det ofte nok å ha en enkel, vanlig stige.


Skal ikke brukes frittstående høyere enn m). Vi har levert stiger og stillas til Vestlendinger i over år.

Spar penger på liten plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.


På sambatrappen er trinnene utformet slik at du kan gå opp og ne selv om den er like bratt som en stige. Plassbesparende: Ei trapp som kan skyves inn til veggen når den ikke er i bruk, er gunstig i små boliger og hytter. En genial stige med flere bruksmuligheter og som tar liten plass. På IKEA finner du et stort utvalg av bokhyller. Climber Multikombo er en prisgunstig og praktisk stige med flere bruksmuligheter og som tar liten plass å oppbevare, beregnet for fritidsbruk.


Finn din favoritt på IKEA. Den er stabil og utstyrt med stabilisatorben. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Eventuelle sprosser skal være demontert.


Liten kanelbrun stige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg