onsdag 21. november 2018

Espegard utepeis

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Espegard utepeis

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Peisen passer utmerket for terrassen. Den har egen luke i toppen for.


Utført i cortenstål vil overflaten over tid få en flott rustrød patina – et smykke for enhver terrasse. La kveldene bli sene, familiemiddagene mange og festen komplett. Her kan du grille eller bare slappe av foran flammene.


Espegard utepeis

Et særegent ildsted for hygge og tilberedelse av mat gjennom hele året. Laget i cortenstål som over tid får en fin, rustrød patina. Levers med grillrist, gnistfanger og rustfritt stålunderlag.


Utepeis i cortenstål. Det er med andre ord en staselig og flerfunksjonell peis, med både grill og røykovn. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Høyde 170cm, Bredde 50cm, Dybde 50cm,. Med denne kan du grille eller bare slappe av foran flammene.


Dette er en staselig og flerfunksjonell peis med grill og røykovn. Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. I cortenstål, som naturlig får rustrød farge over tid.


Flerfunksjonell peis for flate underlag. Cortenstål er en type stål som brukes i ovner og varmeelementer. Ståle er temperaturbestandig og ruster i mindre grad en annet stål.


Espegard utepeis

Det får et beskyttende rustbelegg på overflaten som stopper rustprosessen. Foruten å være en stemningsfull peis, er den en fullblods grill. Rustrød farge i stål som korroderer. Denne vakkre utepeisen korroderer og får en fin rustrød patina. Prisjakt sammenligner priser og.


Sikkerhet og plassering av utepeis. Sett bålpannen eller utepeisen i hagen eller på terrassen, bare pass på at den står jevnt og støtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg