torsdag 15. november 2018

Hurtigtørkende sparkel gips

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Sparkel , kit eller fugemasse. Overflaten Overflaten. Hurtigtørkende og meget sterkt bindende innendørs sparkelmasse med god fyllevne. Ved utvendig bruk bør flaten overmales.


For sparkling og reprasjoner av skader på de fleste matrialer, som f. Meget finkornet, noe som gir en slett overflate som er enkel å male på, f. ESSVE gipssparkel er en hurtigtørkende og vannbasert gipssparkel for rask og enkel sparkling. Du trenger kun ett lag, da gipssparkelen hverken krymper eller synker under tørking.

Kan erstatte vanlig lettsparkel, snekkersparkel og gipsmasse. Norgips har i over år vært ledende på å skape optimale veggkonstruksjoner. Som medlem i den verdensomspennende Knauf-gruppen, besitter vi en kompetanse og et utvalg som strekker seg langt utover den tradisjonelle gipsplaten. Ikke minst gjelder dette sparkel. For tre er det oljebaserte utgaver med løsemidler, og vanntynnet sparkel basert på akryl.


Oljebasert sparkel tåler høy fuktighetsbelastning og kan brukes i vinduskonstruksjoner og sparkling av panel på bad. All-round hurtigtørkende monteringslim. Vi tilbyr blant annet sparkel til flekk, skjøt og helsparkling av tapetskjøter, puss, betong og.


Himling malt med Sens Tak Hvit. Bostik Lettsparkel fin, finkornet sparkel for puss, betong, lettbetong, gips og. I Flügger farve har vi Easy Filler som brukes til normal utbedring og reparasjon av hakk, sprekker og mindre hull i f. Er veggen laget av tre, kan du med fordel også bruke en akrylsparkelmasse til innendørs bruk. Enkel handling på nett - henting i butikk.


Alle tubene eller hva det heter som vi hadde med sparkel var det TIMER med tørketid på. Nå var det ikke mye jeg skulle sparkle heller, men til mer irriterende var det. Så da var det å på butikken for å sjekke om de hadde noe med litt kortere tørketi hurtigtørkende sparkel måtte da.

Nordsjø pro gipssparkel 12. Professional Gipssparkel er en hutigherdende sparkel. Brukes til sparkling, reparasjoner og pussing av betong, lettbetong. Tixotrop allround sparkel basert på gips , mineralske tilslag og tilsetningsstoff. Hurtigherdende sparkelmasse for reparasjonsarbeider.


BOSTIK HURTIGSPARKEL Ekstra hurtigtørkende akrylsparkel. Lett og jobbe med og slipe. Vi forhandler flere ulike typer sparkel. Enkomponent hurtigtørkende sparkel på tube.


Gjøco Hurtigsparkel er et hurtigtørkende ekstra fingradert håndsparkel for innendørs bruk. Anvendes til utjevning og bredsparkling på karmer, dører, skap o. Maxbo Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater innendørs i tørre rom.


Gir godt skrue- og spikerfeste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg