onsdag 7. november 2018

Elektriske kronelys

Nordens største utvalg! Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor.


Giver en super stemning og har samme størrelse som typiske kronelys , så de passer i lysestagerne du har. Videoen er deres LED bloklys, men disse kronelys har samme flotte lysfarve og flamme.

Du kan finde elektriske LED kronelys som ligner rigtige lys i mere eller mindre gra og prisforskellen er stor. Elektriske LED Kronelys til batteri. Glemmer du eller noen andre i hjemmet å blåse ut stearinlysene etter en koselig kveld? Unngå brannfare med et av våre praktiske og flotte elektriske stearinlys. Vi har også både elektriske kubbelys og elektriske telys, slik at du kan innrede hjemmet ditt med et mangfold av forskjellige LED-stearinlys.


IKEA er kjent for sin gode kvalitet på stearinlys som kronelys , telys og kubbelys. Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 1 stearin.

Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det står i et varmt, solrikt rom. På IKEA finner du også LED-lys som er et brannsikkert alternativ til levende lys. Telys og kubbelys med LED. Oppladbare telys og kronelys med fjernkontroll.


Med oppladbare lys er det ingen risiko for brann hvis de skulle bli glemt. Lysene passer alle lysestaker og skinner i en litt blafrende, oransje tone. Selv om man må etterkomme lysrestriksjoner på grunn av brannvernforskrifter,. Kronelys er solide og populære og finnes i mange farger og kvaliteter, med tradisjonell, nostalgisk kronelys -topp eller med helt enkel utforming. Europris sine kronelys er laget av 1, svanemerket stearin som garanterer for at lyset er biologisk nedbrytbart og oppfyller en rekke strenge krav til råvarer, soting, etikk og helse.


Praktisk elektrisk fotfil fra Scholl. Fjerner hard hud på beina effektivt og skånsomt og gir deg silkemyk hud. Ergonomisk utformet håndtak.


Dersom du ønsker å unngå eventuell brannfare best mulig, kan LED-lys være et alternativ. Kunstige kronelys til batteri er også blevet en større artikel inden for kunstige lys, så derfor har vi nu satset på at have et par forskellige salgs, som kan hver sit om man så må sige. Vi har lekre lykter i treverk og metall i forskjellige størrelser og former.

Vi anbefaler bruk av LED-lys i alle lykter for å unngå brannfare. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Flotte kronelys med kunstig flamme i plast. Timer med 5t på 19t av Virker i 2timer med 2AA batterier (ikke inkludert) Diameter 2. Lysekroner Kubelykter – fås med levende lys eller lyspære. Manuell snøskuffe og elektrisk snøfreser.


Har du behov for en snørydder finner du både manuell snøskuffe og elektrisk snøfreser hos Europris. Vi har utstyr som passer til både privat bruk, men også til borettslag og sameier. Finn det som passer best avhengig av størrelsen på området som skal måkes og hva som skal måkes.


Gjør det trivelig i hjemmet med tradisjonelle stearin- og kubbelys – eller invester i noen LED vokslys som er sikrere og mer miljøvennlig. Vær påpasselig med å bestille skjermer som passer til den type lyspærer som brukes. Det er tre hovedtyper: Pærer med liten sokkel (E14), kalles ofte Mignon, pærer med liten diameter, kalles ofte Kronelys eller Illum, og pærer i normalstørrelse på stor sokkel (E27).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg