fredag 30. november 2018

Pallekarmer pris

Alle priser er eks mva, levert vårt lager Kokstadvegen 40. Vi kan derfor levere pallekarmer over hele landet til en konkurransedyktig pris. Vi leverer allerede pallekarmer til mange kunder i Oslo, Trondheim og Bergen, men har også mange lokale kunder i Møre og Romsdal, samt Sogn og Fjordane. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Pallekarmer kan brukes på alle underlag, bl.


Ryddes enkelt bort for vinterlagring.

Ypperlig til krydderurter, løk, blomster, poteter og mye mer. Bingen” kan bygges opp etterhvert som den fylles med varer – og likeledes bygges ned etterhvert som den blir tømt. Vårt firma er i vekst, og vi er sikre på at dette er et resultat av vårt fokus på fornuftige priser og svært fornøyde kunder.


Henting, levering, innkjøp, og salg av europaller, paller, og pallekarmer til disse, er områder vi fokuserer på. I tillegg leier vi ut europaller og paller til messer, konserter og arrangement. Vår visjon er å være en ledende leverandør av brukte europaller og pallekarmer. Vi sikter oss inn mot de største palleforbrukerne i Norge og streber etter å bli deres foretrukne leverandør av kvalitetspaller.


Vi henter og leverer paller på forespørsel i hele østlandsområdet, til avtalt tid og pris.

Uterommet er ditt største rom sier mange, og vi i Europris er langt på vei enig. I hagen, på uteplassen eller terrassen opplever vi noen av fritidens. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.


Vennligst velg butikk for å se pris. Plassbesparende og enkelt å utnytte små arealer, man får god kontroll på vanning, gjødsling og luking. Enkelere blir det ikke. Vi har for salg en stor del pallekarmer.


Ta kontakt for pris ! I vårt sortiment finner du pallekarmer i plast og aluminium (samt et gjenværende lager av pallekarmer av bølgepapp). Standardmålene passer hel- og halvpall, og du enkelt stable flere krager på hverandre i høyden for å få høyere kanter. Vi tilbyr rask levering, god service og rett pris. Dette gir oss fornøyde kunder, og fornøyde kunder er alltid vårt mål.


Hos oss får du paller av alle aktuelle størrelser, og vi leverer også spesialprodukter, spesialkarmer og lokk i variert. Hver uke bedre pris på utvalgte varer i våre butikker. Husk å registrere din fødselsdato og huk av for å motta nyhetsbrev.


På din fødselsdag vil du motta et nyhetsbrev med en gave fra oss. Din fødselsdag må være registrert senest dagen før din fødselsdag.

Du kan hente gaven i alle våre butikker innen dager. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Palleservice kjøper og selger paller over hele Sør-Norge. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Kjøkkenhagen finnes forksjellige dimensjoner. Kan stables oppå hverandre og på kryss og tvers. Ved kjøp av mange så får du rabatt. Vi skal være billigst på nye karmer i Norge.


Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris hos en konkurrent. Her finner du paller og praktisk tilbehør til disse. Se våre knallpriser online!


I år har ArJo Produkter AS i Oslo betjent det norske markedet med gode palle- og emballasjeprodukter av tre. Noen kaller det kostnadseffektive totalløsninger – vi kaller det skreddersøm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg