mandag 26. november 2018

Terrassebeis nordisk tre

Terrassebeis nordisk tre

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Du kan også bestille TREBITT Terrassebeis -fargekartet og få det gratis sendt hjem til deg. Noen timers arbeid er alt som trengs for å med god samvittighet kunne slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen.


Gammel terrassebeis fjerner du enkelt med TREBITT Terrassebeisfjerner som både renser og lysner treverket. Påfør så ett strøk TREBITT Terrassebeis i ønsket farge. Dermed gjenstår kun å nyte sommeren! Vi innreder med lys og lykter, puter og pledd og teppe på gulvet.


Fargenyansene på terrassegulvet skal gjerne være naturlige slik at de går i ett med omgivelsene. Farger som Strå, Nordisk tre og Svaberg er eksempler på dette. Terrassebeis er spesielt utviklet for impregnert treverk, den beskytter mot fukt, sopp og alger. TREBITT TJÆREBRUN Alle Terrassebeis passer godt til skandinavisk byggeskikk, kulturlandskap og natur. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.


Velg TREBITT Terrassebeis. Trebitt Terrassebeis beskytter treverket og motvirker sprekker. Du f책r et holdbart og flott utseende p책 terrassen, og kan velge mellom mange farger! Skap et deilig uterom på terrassen!


Med god harmoni mellom farger på fasade og terrasse, kan du nyte late sommerdager til det fulle! Eli Tørud – Du kan male selv om været er ustabilt. Har du problemer med å planlegge.


Terrassebeis nordisk tre

Terrassebeis Harmoni Tropisk Tre (7L) er en høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk, der ett strøk er nok. Groot assortiment van Nordisk Outdoor. Gratis verzending vanaf € 7-. Signatur terrassebord er sortert ut av førsteklasses furuvirke og høvlet med særegne små riller.


Gråfargen er både naturlig, trendy og enkel å kombinere med andre materialer og ulike stilarter. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Deilig pledd fra Høie Stryn til svale sommerkvelder. TREBITT terrassebeis finnes i ulike fargenyanser, og gir et fint underlag på uterommet.


Terrassebeis nordisk tre

Garden Easy serien fra Röshults er også møbler som er like fine inne som ute. Denne chaiselongen fra Cane-line kan du slå sammen til en deilig stor dobbeltseng. Barons terrassebeis har dannet en blank hinne. Et par, tre løvblader er blitt liggende igjen fra høsten, og det er litt overraskende at beisen blir med i flak når vi forsøker å fjerne bladene.


Beisen har ikke trukket ned i kvistene, men et pluss er det at spikrene ikke har etterlatt seg rustflekker i treverket: Flekken ser stygg ut, men ligger i overflatebehandlingen og lar seg fjerne. Vannbasert trebeskyttelse kan uten problemer brukes på tre , som tidligere har vært behandlet med oljebasert trebeskyttelse. Omvendt kan oljebasert over vannbasert være problematisk, så spør fagfolkene hos din lokale Flügger-forhandler om råd før du begynner. De små rillene gir bordet et jevnt og harmonisk uttrykk og gir beisen et bedre heftgrunnlag, samtidig som det gir en overflate som føles behagelig mot bare føtter.


Terrassebeis nordisk tre

Det betyr et fiks ferdig gulv som ikke trenger ny beis før et par- tre sesonger har gått, forklarer Voll Midtgaard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg