tirsdag 20. november 2018

Eva solo skål med hank

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Svart eller med melk? Med eller uten hank ?

Når det kommer til hank , er jo det en smakssak. Mens noen synes at det gir et godt grep, foretrekker andre å holde rundt koppen. Det samme gjelder for skålen. Den kan også brukes til servering av varme drikker.


Karaffelen er spesialdesignet med tanke på at den skal ha sitt hjem i hyllen i kjøleskapsdøren. Den er ikke utstyrt med en plasskrevende hank , da tuten er laget med tanke på at den skal gi et godt gripetak. Du får det rene og elegante med et hint av det rustikke.

Du tenker at det er da ikke store forskjellen fra andre skåler, men du kommer til å lete etter anledninger til å bruke denne. En del av opplevelsen av god design er nettopp å finne måter å bruke den på. Hvad end du har inviteret til en større familiekomsammen eller blot skal vende verdenssituationen med den nærmeste veninde, er det med garanti ikke kun din kaffebrygning, der vil misunde dine gæster. Hos os finder du naturligvis alt, hvad et varmt kaffehjerte begærer. Skålen egner sig godt til snacks, fredagsslik mm.


Farve: Hvid Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. L hos PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Danmarks ledende designfirma. Av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Finn laveste nettpris her. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Du får et sæt med stk. Skålen kommer i en flot pakke der er klar til at give som julegave.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af eva solo skål Køkkenudstyr. Eva Solo finner du hos oss. EVA SOLO SKÅL MED HANK 5L. Skålens størrelse passer perfekt til servering af snacks, som frugt, grøntsags stave, chips eller nødder. Skålene eger sig godt til snaks, varme pasta eller kartfoler, lækre salater mm.


Som ny, kun brugt få gange. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg